Με επιτυχία η εκδήλωση του ΚΚΕ «Αλήθειες και Ψέματα για το Σοσιαλισμό»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Αλήθειες και ψέματα για το Σοσιαλισμό: Για τη σοσιαλιστική επανάσταση» πραγματοποιήθηκε , με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή ανθρώπων όλων των ηλικιών, από το ΚΚΕ και την ΚΝΕ στα Τρίκαλα.

Η βιβλιοπαρουσίαση αποτελεί κομμάτι σειράς εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση. Το βιβλίο που παρουσιάστηκε στην εκδήλωση είναι μια έκδοση του ΚΣ της ΚΝΕ και αποτελεί την 4η μπροσούρα των εκδόσεων «Αλήθειες και ψέματα για το Σοσιαλισμό»

Στη χθεσινή παρουσίαση, αναδείχθηκε από την ομιλήτρια Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ ότι η Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση το 1917 στη Ρωσία απέδειξε πως στον 20ό αιώνα ότι ο καπιταλισμός δεν είναι ανίκητος, ότι μπορούμε να οικοδομήσουμε μια ανώτερη οργάνωση της κοινωνίας, χωρίς εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενους. Επίσης συζητήθηκαν πλευρές που αφορούν στη στρατηγική του ΚΚΕ σήμερα, στην πάλη των κομμουνιστών μέσα στο κίνημα κ.α.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή