Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με επιτυχία η ποδηλατοδρομία της ΚΝΕ ενάντια στα ναρκωτικά

Με σύνθημα «Δεν θα μας αρπάξουν την ζωή και το μέλλον μας – ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις» διεξήχθη η ποδηλατοδρομία που οργάνωσε η ΚΝΕ ενάντια στα ναρκωτικά.

Οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.
 
Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό από τον Αχιλλέα Σίμο εκ μέρους του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, καθώς επίσης και από εκπρόσωπο του ΚΕΘΕΑ που πήρε μέρος στην δράση αυτή με διακριτή παρουσία και από κοινού με τα μέλη της ΚΝΕ άνοιξαν την συζήτηση με τον παρευρισκόμενο κόσμο, γύρω από το θέμα της εξάρτησης, με αφορμή την 26η του Ιούνη, παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών.
 
Στην ποδηλατοδρομία συμμετείχαν με τα ποδήλατά τους ποδηλάτες κάθε ηλικίας, ενώ η πορεία που ακολουθήθηκε διήλθε από κεντρικά σημεία της πόλης, όπως η κεντρική πλατεία, η Ασκληπιού και η πλατεία Παλαιού Δεσποτικού, ενώ κατέληξε στο σημείο εκκίνησης.
 
Στον χώρο λειτούργησε περίπτερο όπου δίνονταν αναμνηστικά μπλουζάκια με σύνθημα ενάντια στα ναρκωτικά για την οικονομική ενίσχυση της ΚΝΕ.
 
Ουσιαστικά επρόκειτο για προφεστιβαλική δραστηριότητας της οργάνωσης  που θα κορυφωθεί με το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στις 7 Σεπτέμβρη στον Μύλο Ματσόπουλου, με τον Μίλτο Πασχαλίδη.
 
Η εκδήλωση έκλεισε με κάλεσμα της οργάνωσης προς τους συμμετέχοντες αλλά και γενικότερα στους παρευρισκόμενους σε συμμετοχή στο 27ο Αντιιμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή