Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με επιτυχία ημερίδα στα Τρίκαλα από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών

Ενημέρωση και ευαισθητοποίησης του κοινού σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων – Καρδίτσας.
Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Τρικάλων ημερίδα από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων – Καρδίτσας με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίησης του κοινού.
Οι Φυσικοθεραπευτές, παρά την οικονομική κρίση, προσπαθούνε να αναβαθμίσουνε την επιστημονική τους κατάρτιση.
Στόχος τους, να βελτιώσουνε τις παρεχόμενες υπηρεσίες γιατί η ποιότητα στο χώρο της υγείας είναι για αυτούς αδιαπραγμάτευτη.
Για τον σκοπό αυτό, διοργανώσανε την ημερίδα και καλέσανε να συμμετάσχουν Επιστήμονες, γνωστοί για το εύρος και την ποιότητα των γνώσεων τους όσο και για το ήθος τους, προκειμένου να ενημερωθούν για τις νεότερες εξελίξεις όχι μόνον οι συνάδελφοι τους αλλά και το ευρύ κοινό ώστε να γίνει δυσκολότερη η εξαπάτηση των πολιτών από αυτοχριζόμενους "θεραπευτές".
«Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και είμαστε αποφασισμένοι να την προστατέψουμε», τονίστηκε στην ημερίδα όπου Ομιλητές ήταν οι 
• Ευαγγελία Γεωργίου Ρευματολόγος, Επιστημονικός συνεργάτης της Ρευματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και Υπ. Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε ρευματικά και αυτοάνοσα νοσήματα
• Απόστολος Καραγιάννης Ενδοκρινολόγος –Διαβητολόγος ενηλίκων/παίδων, υποψήφιος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ειδικευμένος στο Beth Israel Deaconess Medical Center (BIDMC), Harvard, ΗΠΑ και στο Νοσοκομείο « Ερυθρός Σταυρός », στην Αθήνα και μετεκπαιδευμένος στην Παιδοενδοκρινολογία στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»
• Dr. Οράτιος Μανωλάκης Ορθοπαιδικός, Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
• Βασιλική Σακελλάρη Καθηγήτρια Τμήματος Φυσικοθεραπείας, ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή