Με επιτυχία ημερίδα στην Πύλη για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «Η Επικαιρότητα και η Σημασία της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας
Η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης παρουσία αρκετού κόσμου.
Την  έναρξη των εργασιών έκανε ο Διευθυντής  του Κέντρου Υγείας Πύλης Μιχάλης Βενιζέλος, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους αναλύοντας στην συνέχεια την αναγκαιότητα υποστήριξης της ΠΦΥ.
Ακολούθησε χαιρετισμός του Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα.
Κατόπιν σχετικές ομιλίες έκαναν ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτριος Παπαστεργίου αναλύοντας το ρόλο της Τ.Α. στα θέματα της υγείας, ενώ στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και η τοποθέτηση του Δημάρχου Μουζακίου κ. Γεωργίου Κοτσού. 
Εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας  μίλησε για το ίδιο θέμα  ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, αναλύοντας τον ρόλο της Περιφέρειας στην ΠΦΥ.
Ακολούθησε  η ομιλία του Κων/νου Αθανασάκη  Διδάκτορα  Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστημονικού Συνεργάτη ΕΣΔΥ-Τομέας Οικονομικών Υγείας, τονίζοντας  το θέμα της Αξιολόγησης  και προτεραιοποίησης   των  αναγκών της Υγείας και ιατρικής περίθαλψης στην Θεσσαλία.
Στην συνέχεια ο Ομότιμος  Καθηγητής  ΕΣΔΥ-Τομέας Οικονομικών Υγείας Ιωάννης Κυριόπουλος, μίλησε  η «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας Διαρθρωτικές αλλαγές και η υγειονομική ανάπτυξη».
Τοποθέτηση έκανε και ο Βουλευτής Τρικάλων Σάκης Παπαδόπουλος.


Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή