Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «Ψηφιακές Δεξιότητες για τουριστικές επιχειρήσεις» στην Καρδίτσα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στην αίθουσα εκδηλώσεων ΠΕΔ Καρδίτσας, το σεμινάριο «Ψηφιακές Δεξιότητες για τουριστικές επιχειρήσεις» που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Grow Greek Tourism Online» της Google σε συνεργασία με τον Δήμο Καρδίτσας, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Ψηφιακής Πολιτικής, Καινοτομίας & Δράσεων Νεολαίας κ. Βασ. Κουρκούνα.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες – κυρίως απασχολούμενοι στον τουριστικό τομέα –  ενημερώθηκαν  για επιτυχημένα παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και για τη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους όλο το χρόνο, όπως η διαμόρφωση μιας ιστοσελίδας φιλικής προς όλες τις συσκευές,  η παρουσία τους σε ψηφιακούς τοπικούς καταλόγους, η χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κλπ.

Η πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google πραγματοποιεί τόσο κατ' ιδίαν συναντήσεις, όσο και ομαδικά σεμινάρια σε ψηφιακές δεξιότητες σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας των επιχειρήσεων του κλάδου όλο το χρόνο. Η πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και εντάσσεται στις δράσεις της Εθνικής Συμμαχίας για την Ενίσχυση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και της Εργασίας στην Ελλάδα.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή