Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με επιτυχία το 22ο Αντάμωμα των Αργιθεατών

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων διοργάνωσε φέτος το 22ο Αντάμωμα Αργιθεατών στον Άγιο Νικόλαο Βλασίου Αργιθέας.
 

Οι Αργιθεάτες από όλα τα μέρη της Ελλάδος κατέκλυσαν την περιοχή σε ένα χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο και σε μια σύντομη επιστροφή στη γενέτειρα με σκοπό την διασκέδαση.

Το Αντάμωμα ξεκίνησε με προσκύνημα στο Εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου και εν συνεχεία η Πρόεδρος Αργιθεατών Τρικάλων και Μέλος  του Δ.Σ της Ομοσπονδίας  Έλλη Τσιρογιάννη, καλωσόρισε όσους βρέθηκαν στην γενέτειρά τους για να ακολουθήσουν οι χαιρετισμοί των επισήμων.

Κεντρική ομιλήτρια του Ανταμώματος ήταν η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νανά Μαυραντζά, ενώ Αργιθεάτες καλλιτέχνες και άλλοι, φρόντισαν για την διασκέδαση του πλήθους με μουσικούς ήχους της Αργιθέας.

Τα χορευτικά Βόλου, Καρδίτσας, Μουζακίου, Λάρισας, Τρικάλων και Φαρσάλων, νέοι και νέες φορώντας τις παραδοσιακές στολές, έκαναν ένα κύκλο και όλοι μαζί ξεκίνησαν το χορό.

Ακολούθησε ο χορός των επισήμων, σέρνοντας πρώτοι το χορό οι Ιερείς και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ανανέωση του ραντεβού για του χρόνου στο 23ο Αντάμωμα.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή