Με επιτυχία το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Νέας Αγχιάλου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Νέας Αγχιάλου, μια συνδιοργάνωση της Ένωσης Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου και του Συλλόγου των Εν Θεσσαλία Οξυωτών Νέας Αγχιάλου, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου, του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και του Επιμελητήριο Μαγνησίας, υπό την αιγίδα της IOV.

Το μεγαλύτερο Διεθνές Φεστιβάλ της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας άνοιξε τις πύλες του την Παρασκευή 28 Ιουλίου για να υποδεχτεί μουσικοχορευτικές ομάδες από την Ινδονησία, τη Σερβία, την Τουρκία και την Ελλάδα.

Για τρεις ημέρες η καρδιά της Αγχιάλου χτυπούσε στους πολυποίκιλους ρυθμούς των αποστολών, με μια παρέλαση που ξεκινούσε από την κεντρική πλατεία και κατέληγε στον χώρο διεξαγωγής του Φεστιβάλ, στην παραλία της Νέας Αγχιάλου. Κάθε βραδιά οι πολυπληθείς μουσικοχορευτικές ομάδες παρουσίαζαν διαφορετικά προγράμματα, με εντυπωσιακές φορεσιές και ιδιαίτερα ακούσματα.

Το ταξίδι αυτό έφτασε στο τέλος του, την Κυριακή 30 Ιουλίου, με τον καλύτερο τρόπο, καθώς μετά τις εμφανίσεις των χορευτικών πραγματοποιήθηκε παραδοσιακό γλέντι με την αφιλοκερδή συμμετοχή του Γιώργου Πάγκαλου και της Αϊντα. Το γλέντι απογείωσε το κοινό και σφράγισε ,σε κλίμα χαράς μα και συγκίνησης, τους δεσμούς που αναπτύχθηκαν μεταξύ των αποστολών.

Μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την τελευταία βραδιά του Φεστιβάλ οι τυχεροί αριθμοί είναι:
1ος λαχνός – Ταξίδι στη Σικελία: αρ. 474
2ος λαχνός- Ταξίδι στη Σικελία: αρ. 488
3ος λαχνός- Laptop: αρ. 443

Οι συνδιοργανωτές:
Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου
Σύλλογος Εν Θεσσαλία Οξυωτων Νέας Αγχιάλου

 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή