Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με επιτυχία το 5ο ΜΤΒ Τρικάλων στον προφήτη Ηλία Τρικάλων

Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε για 5η συνεχόμενη χρονιάτον αγώνα ορεινής ποδηλασίας με την επωνυμία «ΜΤΒ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων, την Κυριακή 24 Μαρτίου. Για ακόμη μία Κυριακή ο λόφος προφήτη Ηλία γέμισε ποδήλατα με τον αγώνα ναέχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ενώ ήταν και εγκεκριμένος από την ΕΟΠ και αφορούσε κυρίως τις μικρές κατηγορίες.
 
Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 11 το πρωίμε τις μικρές κατηγορίες, Μίνι και Παμπαίδων και έκλεισαν με τον αγώνα των Παίδων.
 
Συμμετοχές είχαμε κυρίως από Θεσσαλία και βόρεια Ελλάδα. Από την ακαδημία του Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχαν 17 νεαροί ποδηλάτες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν αγωνιστικές εμπειρίες αλλά και πολύ καλές θέσεις στα βάθρα των νικητών. Στις απονομές των αθλητών ήταν παρόντες, ο αντιδήμαρχος οικονομικών του δήμου Τρικκαίων Χριστόφορος Ρόμπος και η πρώην αντιδήμαρχος αθλητισμού πολιτισμού & παιδείας Έφη Λεβέντη.
 
Τα αποτελέσματα των αθλητών του Π.Σ. Τρικάλων ήταν για ακόμη μια φορά άριστα:
 
Στην κατηγορία Μίνι μικρά ο Κυριάκος Καραμπαγλίδης τερμάτισε 3ος (χάλκινο μετάλλιο).
 
Στην κατηγορία Μίνι μεγάλα κορίτσια, η Εύα Ντάκου ήταν ξανά η νικήτρια και η Κέλλυ Σούλιου 3η (χάλκινο μετάλλιο).
 
Στην κατηγορία Μίνι μεγάλα αγόρια, ο Ντίνος Ζιντζόβας τερμάτισε 4ος.
 
Στην κατηγορία Παμπαίδων νικητής ήταν ξανά ο ΜπαλόςΚων/νος, ο Σιδέρης Δημήτρης τερμάτισε 4ος , ο Μάντζιος Δαμιανός 6ος , ο Καρατζούνης Νίκος 9ος , ο Ζιώγας Κων/νος 13ος και Σουγκάρης Μιχάλης εγκατέλειψε με μηχανική βλάβη.
 
Στην κατηγορία Παίδων ο Τσατσαρώνης Κων/νος (πρωταθλητής κεντρικής Ελλάδας) έκανε μεγάλη νίκη,απέναντι στον πρωταθλητή βορείου Ελλάδας που συμμετείχε στον αγώνα. Ο Λαγός Περικλής ήταν 4ος , ο Κουτσιβέτας Κων/νος 5ος , ο Τυφαρίκης Άγγελος 6ος , ο Τζέλης Κων/νος 8ος , ο Ποτήρης Νίκος 9ος και ο Θανασάκης Παναγιώτης 11ος. 
 
Ο Π.Σ. Τρικάλων για Τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα την Κυριακή 31/3/2019 διοργανώνει ακόμη έναν ποδηλατικό αγώνα στην πόλη μας. Αυτή τη φορά  είναι  αγώνας δρόμου ταχύτητας (τύπου πίστας). Η διαδρομή του αγώνα θα είναι στην μεγάλη ευθεία προς τις Καρυές (στον χώρο που γίνεται το παζάρι κάθε χρόνο). Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:
 
1. Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785)
2. Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306)
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή