Με επιτυχίες κλείνει την αγωνιστική περίοδο ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων

Την περασμένη Κυριακή ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων συμμετείχε στην ανάβαση Ανατολής, που διοργάνωσε ο Π.Α.Σ. Πηνειός στην Αγιά Λάρισας.

Στον αγώνα συμμετείχαν 14 ποδηλάτες από την ακαδημία του συλλόγου μας με πολύ καλές επιδόσεις. Επίσης στην Ρόδο σε αγώνα σιρκουί, που διοργάνωσε ο Π.Σ. Ροδήλιος, συμμετείχε η μικρή αθλήτριά μας Αργυρώ Μπούσδρα, όπου και κατέλαβε την 2η θέση, στην κατηγορία μίνι μικρά κορίτσια.

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριές μας, είναι στην ουσία το μέλλον της Τρικαλινής ποδηλασίας, αφού μέσα από αυτά τα τμήματα υποδομής αναμένεται να βγουν και οι επόμενοι Τρικαλινοί πρωταθλητές ποδηλάτες. Μέσα στην ακαδημία μας, εκτός από οδηγική συμπεριφορά και κυκλοφοριακή αγωγή, δημιουργούνται και οι κατάλληλες συνθήκες για όσα παιδιά ακολουθήσουν στα επόμενα χρόνια την αγωνιστική ποδηλασία και τον πρωταθλητισμό.

Η αγωνιστική περίοδος για την ποδηλασία δρόμου κλείνει τέλος του Οκτώβρη και 14 από τους ποδηλάτες μας συμμετείχαν στην ανάβαση Ανατολής, κλείνοντας την αγωνιστική τους δραστηριότητα με τα παρακάτω αποτελέσματα:

Μίνι μικρά κορίτσια: Εύα Ντάκου 2η

Μίνι μικρά αγόρια: Ντίνος Ζιντζόβας 5ος

Μίνι μεγάλα αγόρια: Μπαλός Κων/νος 2ος, Καρατζούνης Νίκος 5ος, Ντάκος Απόστολος 10ος

Παμπαίδων: Κουτσιβέτας Κων/νος 3ος, Τσατσαρώνης Κων/νος 9ος, Μπέντας Γρηγόρης 10ος, Τυφαρίκης Άγγελος 11ος, Μίσιος Παναγιώτης 13ος, Τζέλης Κων/νος 14ος, Ποτήρης Νίκος 15ος, Τσιορλίδας Φάνης 17ος

Ανδρών: Ρίζος Κων/νος 20ος.

Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων

 
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή