Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με φυσικό αέριο συνδέθηκε η ΣΜΥ

Από τις 7 το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι σήμερα, στην οδό Λαρίσης, στο ύψος της ΣΜΥ, η μια λωρίδα κυκλοφορίας (εκείνη που οδηγεί προς το κέντρο των Τρικάλων), ήταν κλειστή, λόγω έργων σύνδεσης της ΣΜΥ με φυσικό αέριο.

Κλειστή επίσης ήταν η παράπλευρη οδός της ΣΜΥ, που οδηγεί στην οδό Λαρίσης.

Ο υπεύθυνος της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο, κ. Ευθύμιος Καλόγηρος, μιλώντας στο trikalanews.gr , ανέφερε ότι η σύνδεση της ΣΜΥ με φυσικό αέριο ολοκληρώθηκε με ασφάλεια σήμερα και τις επόμενες δυο μέρες  θα γίνει η ασφαλτόστρωση στα σημεία του δρόμου που ανοίχτηκαν για να περάσει ο αγωγός, οπότε και θα παραδοθεί ολοκληρωμένο το έργο.
 

  • Άμεσα και με ασφάλεια η σύνδεση με φυσικό αέριο
     

«Τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές κατά την διάρκεια των έργων σύνδεσης με φυσικό αέριο από τον κεντρικό αγωγό. Το ίδιο συνέβη και σήμερα με την σύνδεση της ΣΜΥ. Τα έργα σύνδεσης γίνονται με ταχείς ρυθμούς και οι αποκαταστάσεις πραγματοποιούνται επίσης, άμεσα.

Αύριο και μεθαύριο θα πέσει το ασφαλτικό. Ο δρόμος θα κλείσει όπως σήμερα, στην μια λωρίδα κυκλοφορίας, από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, για να μπορέσει να δουλέψει το συνεργείο», δήλωσε ο κ. Ε. Καλόγηρος.
 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή