Με κοινά σημεία

Την ευκαιρία να συζητήσουν για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και για την πορεία της Ν.Δ. που βρίσκεται εκ νέου στον προθάλαμο της διακυβέρνησης της χώρας, είχαν στο περιθώριο της πρόσφατης χοροεσπερίδας της ΝΟΔΕ Τρικάλων ο Αθανάσιος Λιούτας και ο Βουλευτής Σερρών και Τομεάρχης της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής.

Ο κ. Καραμανλής που κουβαλά ένα «βαρύ όνομα», έχει καταφέρει με αυτοδύναμη πορεία να αναδειχθεί ως πολιτικός με υπεύθυνο λόγο και να αποτελεί πλέον μια ελπιδοφόρα περίπτωση για την «γαλάζια» παράταξη.

Όπως και ο κ. Λιούτας, έτσι και ο κ. Καραμανλής, σηματοδοτούν μια νέα «φουρνιά» πολιτικών που δεν στηρίζονται στην «ξύλινη γλώσσα» αλλά έχοντας άποψη πολιτική την εκφέρουν ακόμη και αν δεν «χαϊδεύει αυτιά», αφού γνωρίζουν ότι η χώρα δεν αντέχει άλλο παλαιοκομματικές πρακτικές.

Οι δύο τους, αντάλλαξαν απόψεις τόσο σε τομείς αρμοδιότητας του κ. Καραμανλή με τον κ. Λιούτα να προσθέτει και την «ματιά» του «επιχειρείν» στην συζήτηση και αμφότερους να συμφωνούν ότι η χώρα βρίσκεται σε αντιαναπτυξιακή «ομηρία»  από μια Κυβέρνηση που «θυσιάζει» τα πάντα ακόμη και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας, προκειμένου να παραμείνει γαντζωμένη στην εξουσία και είναι αδίστακτη, χρησιμοποιώντας κάθε αθέμιτο μέσο να παραμείνει σε αυτή, με κίνδυνο την κατάρρευση θεσμών της χώρας.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με τον κ. Καραμανλή να εύχεται στον κ. Λιούτα σύντομα να τα ξαναπούνε αυτή την φορά στα έδρανα της Βουλής…
 
 

trikalanews
Author: trikalanews

Share:
Πρέπει να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε μετρητά;

Πρέπει να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε μετρητά;

Οι πρόσφατες διακοπές στις ψηφιακές πληρωμές αναδεικνύουν τους κινδύνους …
Κλείνουν τα σφαγεία της Θεσσαλίας μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουλίου

Κλείνουν τα σφαγεία της Θεσσαλίας μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουλίου

Αποφασιστικά μέτρα για την πρόληψη μετάδοσης της πανώλης των μηρυκαστικών …
Σύλληψη αλλοδαπού στον Βόλο για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Σύλληψη αλλοδαπού στον Βόλο για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Χθες το βράδυ, 20 Ιουλίου 2024, στον Βόλο, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου …