Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με μόνιμο ιατρικό προσωπικό ενισχύεται το Νοσοκομείο Τρικάλων

Το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων ενισχύεται με επιπλέον μόνιμο ιατρικό προσωπικό, σε μια προσπάθεια να αναπτυχθούν περαιτέρω οι προοπτικές των τμημάτων.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr αρχές φθινοπώρου, έρχονται Ιατροί για να στελεχώσουν κυρίως το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, ενώ επόμενος στόχος η στελέχωση και της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Τρικάλων που υπολειτουργεί.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΓΝΤ Δημήτρη Παρθένη, στο δυναμικό του μεγαλύτερου Νοσηλευτικού Ιδρύματος του Νομού, μετά την υπογραφή της έγκρισης από τους αρμόδιους υπουργούς, θα προστεθούν συνολικά 9 ειδικευμένοι γιατροί.

Συγκεκριμένα οι θέσεις είναι:

– 1 θέση Πνευμονολογίας-Φυματιολογίας, με βαθμό διευθυντή και με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική και εξειδίκευση στη ΜΕΘ για το ΤΕΠ.

– 1 θέση Γενικής Ιατρικής με βαθμό επιμελητή Α΄ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ για το ΤΕΠ.

–  1 θέση Παθολογίας με βαθμό επιμελητή Α΄ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ για το ΤΕΠ.

– 1 θέση Αναισθησιολογίας με βαθμό επιμελητή Β΄ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ για το ΤΕΠ.

–  1 θέση Καρδιολογίας με βαθμό επιμελητή Β΄ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ για το ΤΕΠ.

– 1 θέση Χειρουργικής με βαθμό επιμελητή Β΄ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ για το ΤΕΠ.

– 1 θέση Ορθοπεδικής με βαθμό επιμελητή Β με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το ΤΕΠ).

– 1 θέση Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας με βαθμό επιμελητή Β.

– 1 θέση Παθολογίας ή Παιδιατρικής με εξειδίκευση στην Λοιμωξιολογία

Οι αιτήσεις των γιατρών κατατεθούν στην  ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr από τις 10 έως τις 27 Απριλίου, ενώ η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί αρχές φθινοπώρου.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου επισημαίνει ότι απαιτούνται και νέες προσλήψεις Ιατρών για να καλυφθούν κενά.

Επιτακτική ανάγκη είναι η πρόσληψη ενός νευρολόγου στο Νοσοκομείο και όπως τονίζει ο κ. Παρθένης, η διαδικασία έχει δρομολογηθεί και η γιατρός θα έρθει με μετάταξη στα Τρίκαλα, το επόμενο τρίμηνο και μόλις ολοκληρώσει την εκπαίδευση της στη Μονάδα Αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, ενω ως στόχος καθορίζεται, με την συμβολή της Ιατρού να λειτουργήσει ανάλογη μονάδα και στο τοπικό νοσηλευτικό ίδρυμα.

Από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων γίνονται στοχευμένες κινήσεις προκειμένου να επανέλθει στην …κανονικότητα η Ψυχιατρική Κλινική που υπολειτουργεί, ενώ οι επόμενες ειδικότητες Ιατρών που θα γίνει προσπάθεια να προσληφθούν στο ΓΝΤ θα αφορούν μεταξύ άλλων, παιδίατρο, ουρολόγο, νευροχειρούργο, ογκολόγους και αιματολόγο.
 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή