Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με νέο εξοπλισμό εργοθεραπείας και φυσιοθεραπείας χρηματοδοτούνται τα παραρτήματα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας

Με νέο εξοπλισμό εργοθεραπείας και φυσιοθεραπείας θα χρηματοδοτηθούν τα παραρτήματα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας. Συγκεκριμένα, στη φάση της δημοπράτησης εισέρχεται το «Προμήθεια Εξοπλισμού Εκπαίδευσης και Θεραπείας των Δομών του Κ.Κ.Π.Π. Θεσσαλίας», συνολικού προϋπολογισμού 271.845 ευρώ.
 
Το έργο αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού εργοθεραπείας και φυσιοθεραπείας με σκοπό την θεραπευτική προσέγγιση των ωφελούμενων Ατόμων με Αναπηρία σύμφωνα με τις νέες θεραπευτικές μεθόδους και μέσα στις δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ο εξοπλισμός θα εγκατασταθεί σε υπάρχοντες χώρους εντός των κτιριακών υποδομών των Παραρτημάτων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας και πιο συγκεκριμένα: στο Παράρτημα Α.μεΑ. Λάρισας «Ο Αριστεύς» Δομή Αμπελώνα, Δομή Βόλου και Δομή Γιάννουλης. Στο Παράρτημα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρίες Καρδίτσας και στο Παράρτημα Α.μεΑ. Τρικάλων.

Ο εξοπλισμός φυσιοθεραπείας θα ενισχύσει τις υπάρχουσες υπηρεσίες που παρέχονται από τον φορέα στους διαμορφωμένους χώρους όπου ήδη παρέχεται αποκατάσταση και αποθεραπεία, συμβάλλοντας στην ολοκληρωμένη λειτουργία τους, και ήτοι στο Παράρτημα Α.μεΑ. Λάρισας «Ο Αριστεύς» Δομή Αμπελώνα και Δομή Γιάννουλης και στο Παράρτημα Α.μεΑ. Τρικάλων.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή