Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με τεράστια επιτυχία η καλοκαιρινή εκδήλωση της Ακαδημίας Χορού «Τέρψις»

Άλλος ένας επιτυχημένος χρόνος της Ακαδημίας Χορού «Τέρψις» έφτασε στο τέλος της.

Η χρονιά έκλεισε με μία φαντασμαγορική, αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 200 άτομα όλων των ηλικιών (τμήματα προσχολικά, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, ενήλικες, καθηγητές, αγωνιστικές ομάδες), όπου μαζί με τους θεατές ταξίδεψαν με μια μοναδική παράσταση με τίτλο «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» (βασισμένο στο ομώνυμο έργο του Λίουις Κάρολ).

Μια πρωτοποριακή παράσταση, που αποτελούσε ένα μίγμα πρόζας και χορού, μπλεγμένα μεταξύ τους με έναν ιδιαίτερο τρόπο, δημιουργώντας έτσι μία ατμόσφαιρα ονειρική, βγαλμένη από παραμύθι, η οποία θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των θεατών.

Όσοι βρέθηκαν στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο αποζημιώθηκαν πλήρως, απολαμβάνοντας μια εκδήλωση με ανεξάντλητη έμπνευση, κέφι και διάθεση καθώς δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν τους χορευτές και τους ηθοποιούς που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για ακόμη μία φορά και μάγεψαν το κοινό αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η βραδιά έγινε ακόμη πιο λαμπερή με τις ηθοποιούς Βίκυ Ιακωβάκη, Λίνα Μαργώνη και Ελένη Τέγου, οι οποίες μέσα από το αστείρευτο ταλέντο τους μας ταξίδεψαν στον μαγικό κόσμο της Αλίκης.

Εμφανίσεις έκπληξη από τους Καθηγητές μας οι οποίοι εκτός από τις καταπληκτικές χορογραφίες που ετοίμασαν και παρουσίασαν τους απολαύσαμε και σε ρόλο ηθοποιών. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς και χαρούμενοι που αποτελούν μέλη της οικογένειας της "Τέρψις", καθώς καθημερινά φροντίζουν να εξελίσσουν τους μαθητές τόσο ως προσωπικότητες, όσο και ως χορευτές:

Κων/νος Δημόπουλος (υπεύθυνος Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών)
Σταυρούλα Κόκκαλη (υπεύθυνη Oriental)
Γιώτα Τάσιου (υπεύθυνη Yoga και Pilates)
Δημήτρης Τσακίρης (υπεύθυνος Hip Hop και Dancehall)
Δημήτρης Χελιδώνης (υπεύθυνος Break Dance).

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την 1η Σεπτεμβρίου με στόχο μια ακόμη επιτυχημένη χορευτική χρονιά!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!
 
Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας
Ιωάννα Τσεργή
Γεωργία Τσιγάρα
Αθανάσιος Μπουργάνης
 
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή