Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με τι καρδιά να σ’ αποχαιρετίσω….

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η γιορτή αποφοίτησης μα κανένας δεν βιαζόταν. Μάλλον όλοι αργοπορούσαν σαν να προσπαθούσαν να σταματήσουν τον χρόνο.

Έβρεχε και η βροχή κυλούσε σε κάποια μάγουλα και μια βροντή σιγοψιθύριζε θα θυμάσαι για πάντα… το 3ο Λύκειο Τρικάλων «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ»…

Κλήθηκε να μιλήσει; Να χαιρετίσει; Να αποχαιρετίσει;  Τέλος πάντων, να πει δυο λόγια ο  πρόεδρος του δεκαπενταμελούς Χρήστος Χατζηγάκης, έπειτα η σημαιοφόρος του σχολείου Ελισάβετ Ανδρεανίδη, ακολούθησε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Κυριακή Τασιοπούλου και τέλος ο Διευθυντής του σχολείου Ευάγγελος Αργυρόπουλος. Και έρχονταν οι στίχοι και κάλυπταν τα λόγια:  «Με τι καρδιά να σ’ αποχαιρετίσω, με τι καρδιά αντίο να σου πω…».

Η Πηνελόπη Πάνου με καλλιτεχνική ματιά παρουσίασε φωτογραφίες από τη σχολική ζωή και ενθουσίασε μαθητές, καθηγητές και γονείς.
Κορίτσια της Α΄ και Β΄ Τάξης χόρεψαν σε δική τους χορογραφία και έδωσαν μια άλλη νότα.

Η ορχήστρα του σχολείου με τον Ηλία Μιχαλόπουλο στο μπουζούκι, τον Δημήτρη Ντίνα στα κρουστά και τον διευθυντή της ορχήστρας τον Δημήτριο Λάσκο με την κιθάρα ανά χείρας ανάμεσα στους μαθητές. Την Αλεξάνδρα Καρκανιά πρώτη φωνή και με την Στεφανία Κυριάκου να κάνουν μαζί ζηλευτό ντουέτο.

Και όταν ήρθε και η Ευαγγελίνα Κόκκα είχαμε το τρίο μπελκάντο. Το μικρόφωνο πήρε κάποια στιγμή η Ευρυδίκη Τσόλα κάνοντας παλλαϊκό ξεσηκωμό και έδωσε στην εκδήλωση πανηγυρικό χαρακτήρα. Και όπως στα πανηγύρια, υπήρχε και εδώ καλό φαγητό για το οποίο φρόντισε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο και το ενθύμιο θα υπάρχουν για να μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο και να σιγοψιθυρίζουμε:

«Όλα σε θυμίζουν παλιά και αγαπημένα, όλα σε θυμίζουν 3ο Λύκειο Τρικάλων «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ».

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων «Οδυσσέας Ελύτης»

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή