Με την στήριξη όλων άνοιξε και έκλεισε η «Πασχαλινή Αγκαλιά»

Η «Πασχαλινή Αγκαλιά» ξεκίνησε ως ιδέα πριν 10 περίπου ημέρες και υλοποιήθηκε σαν δράση, με τη βοήθεια των κοινωνικών δομών του Δήμου Καλαμπάκας (Κέντρο Κοινότητας, ΚΕΠ Υγείας).

Σε μία εβδομάδα, συγκεντρώθηκε μια ικανοποιητική ποσότητα τροφίμων.

Συνολικά ωφελήθηκαν 50 οικογένειες. Κάποιες από αυτές με τη βοήθεια του φιλανθρωπικού σωματείου «ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ», ενώ παράλληλα υποστηρίχθηκαν έκτακτα από τον Δήμο άτομα ή οικογένειες που βρίσκονται σε οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο.

«Η πρωτοβουλία αυτή δεν θα μπορούσε να ευοδωθεί χωρίς την έμπρακτη στήριξη των συμπολιτών μας. Από την πρώτη στιγμή βρήκαμε αποδέκτες και αρωγούς ευαισθητοποιημένους δημότες και συλλόγους. Η ανταπόκριση όλων, απέδειξε την αγάπη για τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε οικονομική δυσχέρεια και αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης στη δύσκολη εποχή που διερχόμαστε, αποδεικνύοντας πως ενώνοντας τις δυνάμεις μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε θερμά, όλους όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της συγκεκριμένης δράσης.

Ευελπιστούμε οι ενέργειες και οι πρωτοβουλίες αυτές να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση», αναφέρεται από πλευράς του Δήμου Καλαμπάκας.
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή