Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με την συμμετοχή του 5ου Γυμνασίου Τρικάλων

Με την συμμετοχή 35 ομάδων μαθητών από Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας, συνεχίζεται ο 2ος Μαραθώνιος Καινοτομίας που διοργανώνει η ΚΕΔΕ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Από πλευράς Τρικάλων, συμμετέχει ομάδα μαθητών του 5ου Γυμνασίου Τρικάλων.

Οι συμμετέχοντες, παρουσίασαν τις ιδέες τους οι οποίες θα αξιολογηθούν από ειδική κριτική επιτροπή και οι καλύτερες από αυτές θα βραβευθούν.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης καλωσόρισε τα νέα παιδιά που λαμβάνουν μέρος στο διαγωνισμό εκφράζοντας την ικανοποίηση του για το υψηλό επίπεδο των προτάσεων, όπως και των παρουσιάσεων τoυς.

Οι προτάσεις των παιδιών αφορούν μεταξύ άλλων εφαρμογές και μηχανισμούς που βοηθούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, την προστασία του περιβάλλοντος καθώς και την βελτίωση της διαβίωσης στα μεγάλα αστικά κέντρα. Στο μαθητικό διαγωνισμό έλαβαν μέρος 35 ομάδες οι οποίες διακρίθηκαν από 80 συνολικά υποψηφιότητες.  
 
Παράλληλα με το μαθητικό διαγωνισμό σε άλλες αίθουσες του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», οι ομάδες ενηλίκων μαζί με τους εθελοντές  μέντορες, προετοίμαζαν τον τρόπο και το περιεχόμενο των παρουσιάσεων  των εφαρμογών τους.

Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν την τελευταία ημέρα του μαραθώνιου, όπου και θα ανακοινωθούν οι νικητές.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή