Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μέγα πλήθος για τον Κώστα Σκρέκα σε Μεγαλοχώρι, Πατουλιά, Χρυσαυγή και Λόγγο

Ένα μεγάλο πλήθος περίμενε το βράδυ του Σαββάτου (6 Μαΐου) τον Κώστα Σκρέκα στο Μεγαλοχώρι, όπως και νωρίτερα εντυπωσιακές ήταν οι συγκεντρώσεις του κόσμου σε Πατουλιά, Χρυσαυγή και Λόγγο, πιστοποιώντας την ξεκάθαρη επιλογή συνέχειας και προοπτικής των πολιτών του Νομού μας στις προσεχείς εκλογές.

Ο Τρικαλινός υπουργός μίλησε για όλες τις πτυχές του κυβερνητικού έργου. Όντας στην πρώτη γραμμή της κεντρικής πολιτικής σκηνής, ως υπουργός στο κρίσιμο χαρτοφυλάκιο του Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναφέρθηκε για τις μάχες που έδωσε στην Ευρώπη για να μπει πλαφόν στην τιμή του φυσικού αερίου. Για τη στήριξη που παρείχε η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ελαφρύνοντας το κόστος της ενέργειας για τους πολίτες, απαντώντας στην πράξη στην εισαγόμενη ενεργειακή κρίση και υλοποιώντας καινοτόμα προγράμματα που υιοθετούνται απ’ άλλες χώρες της Ε.Ε.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε την αποφασιστική ενίσχυση της αποτρεπτικής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων μας αλλά και την γεωπολιτική αναβάθμιση της Ελλάδας, η οποία φέρει την υπογραφή του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησής του. Ο Τρικαλινός υπουργός, κάλεσε τους πολίτες να αναλογιστούν την κρισιμότητα της πρώτης κάλπης των εκλογών, να προσέλθουν σ’ αυτές και να στηρίξουν με την ψήφο τους τη Ν.Δ., διαφυλάσσοντας όλα όσα κατακτήθηκαν με μεγάλη προσπάθεια αυτά τα τέσσερα περίπου χρόνια και για να προσφέρουν με τη συνεπή πολιτική τους επιλογή, προοπτική στους ίδιους και τα παιδιά τους.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή