Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μεγαλειώδης εμφάνιση της «Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου» στο Φεστιβάλ Καστοριάς

Αποθεώθηκε στην Καστοριά η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου και μαζί αποθεώθηκε και η «Αλεξάνδρεια», το νέο επικό άσμα σε ποίηση της Μαίρης Τσακνάκη Γαβαλά, το οποίο παίχτηκε δυο φορές μετά από απαίτηση του πολύ ένθερμου κοινού, παρουσία του Προέδρου και μεγάλου ευεργέτη της Καστοριάς κ. Χριστόδουλου Πετσάλνικου, αδερφού του Προέδρου της Βουλής!

Ο κ. Πετσάλνικος δήλωσε την επιθυμία να παρευρεθεί με επίσημη αντιπροσωπεία στη Συναυλία της Κ. Ο. Β., στις 11 Ιουνίου στην παραλία του Βόλου !

Μια νέα θριαμβευτική εμφάνιση με αντιπροσωπευτικά μουσικά έργα από τις δικές της παραγωγές, πραγματοποίησε στην Καστοριά η "Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου", ως επίσημη προσκεκλημένη στη 2η Συνάντηση Ορχηστρών Κιθάρας Καστοριάς.

Η "Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου", εμφανίστηκε στο Μπαϊρακτάρειο Δημοτικό Ωδείο Καστοριάς το περασμένο Σάββατο 18 Μαΐου, υπό τη διεύθυνση του ιδρυτή της Γιώργου Φουντούλη.

Με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων, η "Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου" πρόσφατα βραβευμένη με το Παγκόσμιο Βραβείο "Queen Guitar Orchestra in the World", κέρδισε και πάλι όλες τις εντυπώσεις.

Μεταξύ άλλων, παρουσίασε τον Ύμνο της Αλεξάνδρειας, ένα επικό άσμα που γράφτηκε πρόσφατα σε ποίηση της Μαίρης Τσακνάκη Γαβαλά και μουσική του Γιώργου Φουντούλη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσης μουσικά έργα από τις χώρες της Μεσογείου, ενώ στο τέλος το πρόγραμμα έκλεισε εθιμοτυπικά όπως πάντα με τον Ύμνο της Κ.Ο.Β., το "Μονόγραμμα VI", σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη και μουσική Γιώργου Φουντούλη (1η παγκόσμια μελοποίηση).

Στην αποστολή της Καστοριάς συμμετείχαν οι:

Ανέστης Λουλούδης, Εμμανουέλα Δεσποίνη, Χάρης Κουτσουμπέλιας, Ευαγγελία Χύμα, Ζέφη Αποστόλου, Βασιλική Χατζηγιάννη, Μαριαλένα Δούλου, Αντώνης Ιβανούδης, Αγγελική Φουντούλη, Ιάσων Βελέντζας, Βασίλης Σιμόπουλος, Κατερίνα Σολδάτου, Νικόλας Κοχίλας, Αριάνα Κοχίλα, κα.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή