Μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα των Εργατικών Σωματείων για ενίσχυση και στήριξη των πυρόπληκτων

Μεγάλη ανταπόκριση βρήκε τις προηγούμενες μέρες το κάλεσμα των  Εργατικών Ταξικών Σωματείων των Τρικάλων, για την έκφραση αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους, μέσω της συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης. Καθημερινά, άνθρωποι κάθε ηλικίας, εργαζόμενοι, αγρότες, συνταξιούχοι, πέρασαν από τα γραφεία των σωματείων στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων  για να παραδώσουν τις σακούλες με τα είδη πρώτης ανάγκης.

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η ταξινόμηση και το πακετάρισμα όλων των ειδών, ώστε αντιπροσωπεία των σωματείων να μεταβεί  στις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας για να παραδώσοει την πρώτη παρτίδα από τα είδη πρώτης ανάγκης που έχουν μαζευτεί, μέσω του Κέντρου Αγώνα και Αλληλεγγύης Πυρόπληκτων στην Εύβοια.

Η ανταπόκριση που βρήκαμε από εργαζόμενους και άλλους ανθρώπους, ήταν μεγάλη και συγκινητική. Παρά το γεγονός ότι λόγω καλοκαιριού αρκετοί εργαζόμενοι είναι σε άδειες, καθημερινά κατέφθαναν σακούλες, ενώ πολλοί πήραν τηλέφωνο και ζήτησαν να μάθουν πως μπορούν να βοηθήσουν από εκεί που βρισκόταν. Είμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, στηρίζουμε τα αιτήματα τους, διεκδικούμε την αποκατάσταση των ζημιών και την αποζημίωση τους στο 100%.,να υλοποιηθούν τα μέτρα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής», δήλωσε μεταξύ άλλων για την κίνηση αυτή, η Κωνσταντίνα Παππή , πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων  .

Με δεδομένο το φόβο ότι οι υποσχέσεις για αποζημιώσεις που μοιράζει η κυβέρνηση θα μείνουν λόγια, τα  Εργατικά Σωματεία  θα συνεχίσουν την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στον χώρο του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων  (Βασιλείου Τσιτσάνη 28) μετά την παράδοση της 1ης δόσης , δηλαδή από Δευτέρα 23 Αυγούστου . Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Λιατίφης Γιώργος 6973311648, Πρόεδρος Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών

Παππή Κωνσταντίνα 6983752050, Πρόεδρος Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Σέγγης Ηλίας 6976209436, Πρόεδρος Παραρτήματος Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου Τρικάλων

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΩΝ ΙΚΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 ©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή