Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μεγάλη επιτυχία για τον Κολέτσιο του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων

Μεγάλη επιτυχία για τον δρομέα του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων, Σάκη Κολέτσιο που έλαβε μέρος και τερμάτισε πρώτος στο Πανελλήνιο Αγώνα υπερμαραθωνίου των 100 χλμ. που διεξήχθη στην Ψάθα Αττικής.

Η υπερπροσπάθεια του Σάκη και των άλλων 20 δρομέων ξεκίνησε στις 6:30 το πρωί του Σαββάτου .
Ο Κολέτσιος κινήθηκε με έναν σταθερό ρυθμό λίγο πάνω από τα 6 λεπτά ανά χλμ. καθόλη την διάρκεια της διαδρομής και κάλυψε πρώτος την απόσταση των 100 χλμ. σε χρόνο 10:26:49 . Στην όλη του προσπάθεια είχε την υποστήριξη του φίλου του , Χάρη Βακούλα , που πριν 2,5 μήνες τερμάτισε δεύτερος Έλληνας στο Σπάρταθλο!

Ο Σάκης αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους πρεσβευτές του Τρικαλινού Συλλόγου, καθώς αν και ζει μόνιμα στην Χαλκίδα εδώ και πολλά χρόνια τρέχει με τα χρώματα του Συλλόγου μας .

Ο αγώνας που διεξήχθη για 18η φορά πραγματοποιήθηκε στην πιστοποιημένη σύμφωνα με τους κανονισμούς και τα πρότυπα της ΙΑAF και της ΙΑU κυκλική διαδρομή αποστάσεως 3333,34μ .

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ που φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια δημιουργικής και πρωτοπόρας παρουσίας στα δρομικά γεγονότα της πατρίδας μας.

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή