Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μεγάλη η στήριξη – Συνεχής η επιβράβευση – Δυνατό το ρεύμα νίκης της υποψηφιότητας του Θανάση Λιούτα

Αναγνωρίζουν όλοι τη σωστή και υπεύθυνη στάση του. Αναγνωρίζουν ότι πάλεψε και ότι έφερε αποτελέσματα! Ότι πάντα είναι στο πλευρό τους και ότι πάντα δίνει έναν μεγάλο για όλους. Για κάθε πολίτη και για κάθε σπίτι.

Συνεχίζουν οι περιοδείες του εκ νέου υποψηφίου βουλευτή μας, Θανάση Λιούτα. Την Κυριακή το πρωί πέρασμα, από την Κρύα Βρύση, από τον Άγιο Βησσαρίωνα, από την Παλαιοκαρυά και το Πετροχώρι. Το πρωί ξεκίνησε με τη λειτουργία στην Κρύα Βρύση και με τον καθιερωμένο έπειτα καφέ με όλους τους κατοίκους του χωριού. Στη συνέχεια, στον Άγιο Βησσαρίωνα, στην Παλαιοκαρυά και στο Πετροχώρι. Πολύ μεγάλες οι συγκεντρώσεις του. Παντού και πάντα ο κόσμος συγκεντρώνεται για να τον ακούσει. Για να συζητήσουν. Για να μιλήσουν για ακόμη μια φορά..

Ο Θανάσης Λιούτας είναι από τους πολιτικούς, για τους οποίους η πολιτική του θέση και πορεία ταυτίζεται απόλυτα με την έννοια της προσφοράς. Αυτό αποδείχθηκε τέσσερα χρόνια τώρα. Για όλες τις λύσεις επετεύχθησαν, για τον αγώνα που έδωσε και δίνει για τη θωράκιση και για τη συνεχή ενίσχυση του πρωτογενούς μας τομέα, σε όλα τα χωριά μας, σε ολόκληρο τον Νομό μας, συζήτησαν για ακόμη μια φορά. Δεσμεύθηκε ότι ο αγώνας δεν τελειώνει ποτέ. Ότι με όλες του τις δυνάμεις, πάντα θα βάζει πλάτη. Με μεθοδικότητα και επιμονή. Με πίστη στις μεγάλες δυνατότητες του τόπου μας. Έτσι κινήθηκε. Έτσι συνεχίζει και έτσι θα συνεχίσει!

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή