Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μεγάλη συμμετοχή και πολλή διασκέδαση στο 9ο Τουρνουά 3×3 Street Basketball από το 4play!

Μια διοργάνωση θεσμός του καταστήματος καφεστίασης  4play!

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Μάϊου 2023 το 9ο Τουρνουά μπάσκετ 3×3, μια διοργάνωση θεσμός του καταστήματος καφεστίασης  4play! Με το πρώτο τουρνουά να λαμβάνει χώρα το 2010, και έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα, το πιο δημοφιλές τουρνουά της πόλης επέστρεψε με τους Τρικαλινούς να το αγκαλιάζουν με ενθουσιασμό!

Για φέτος συμμετείχαν 31 (!) ομάδες, ενώ τελικά τα κύπελα του τουρνουά σήκωσε η ομάδα των ‘Μπραδεράκος’ , με μέλη τους Αρκούδα Βασίλη, Κατσίμπα Δημήτρη, Σόγια Λευτέρη και Φρύδα Λάμπρο. Τα δώρα του νικητή του τουρνουά ήταν 2 φιάλες βότκα και οι καφέδες ενός μήνα προσφορά του 4play, και ένας μήνας CrossFit προσφορά του Core Training Hall.

Για μία και μοναδική Κυριακή, από νωρίς το μεσημέρι, η οδός 25ης Μαρτίου έκλεισε, οι μπασκέτες στήθηκαν και μια όμορφη γιορτή ξεκίνησε! Τη μουσική της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο Dj Toad (Αποστόλης Γιαννής), ενώ για τα αλκοολούχα ποτά και τα κοκτέιλ ήταν υπεύθυνο το ‘The Van Bar’. Φυσικά, όπως και σε όλα τα προηγούμενα τουρνουά, μέσα στην όλη διοργάνωση υπήρξαν και πολλοί διαγωνισμοί με πλούσια δώρα και συμμετέχοντες όλων των ηλικιών!

Πολλά ταλέντα ξεδιπλώθηκαν νέα και παλιά, μπασκετικά, δυναμικά αλλά και… στομαχικά, με το μπάσκετ και τους διαγωνισμούς να ενισχύουν το κλίμα διασκέδασης και γέλιου που κάθε χρονιά επικρατεί! Γιατί το 4play (της γειτονιάς σου) ξέρει!

 

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ Μοναδικές φωτογραφικές στιγμές από το 9ο Τουρνουά 3×3 Street Basketball

 

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή