Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μεγάλη βοήθεια στη χώρα από τη Uni pharma και την οικογένεια Τσέτη

Του Κρικόρ Τσακιτζιάν

Οι ιδιοκτήτριες της Ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας Uni – pharma S.A Τζούλια και Ειρήνη Τσέτη, για μια ακόμη φορά δείχνουν την αλληλεγγύη τους στην Ελληνική κοινωνία.

Ξεκίνησαν την παραγωγή του φαρμάκου Unikinon, το οποίο έχει ως βάση την ουσία χλωροκίνη, την οποία έφεραν από τις Ινδίες.

Το Unikinon θεωρείται ως μια από τις θεραπείες που εμφανίζουν σημαντικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση του κορωνοϊού. Η συγκεκριμένη βιομηχανία ανέλαβε να παρασκευάσει 24 εκατομμύρια Unikinon και να τα προσφέρει δωρεάν στο Ελληνικό κράτος για τη διάσωση των συμπολιτών μας που πλήττονται από τον Sars  Covid -19.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη φαρμακοβιομηχανία βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη και προσφέρει στη χώρα. Στο παρελθόν έχει προσφέρει εκτός από την Ελλάδα και σε άλλες χώρες που χρειάστηκαν βοήθεια με σημαντική δωρεά σε φάρμακα, όπως στην Αρμενία την περίοδο που είχε πόλεμο. Για τη συγκεκριμένη βοήθεια είχα την τιμή να είμαι παρών και διαβεβαιώ ότι ήταν πολύτιμη και έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διάσωση πολλών ανθρώπων εκείνη την περίοδο.

Είναι παράδοση στην οικογένεια Τσέτη, να είναι εκεί, την ώρα που ο κόσμος χρειάζεται βοήθεια.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή