Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μεγάλη παραβατικότητα στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας

Γέμισαν τα …μπλοκάκια των τροχονόμων για ακόμη φορά
 
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες σε ολόκληρη τη Θεσσαλία, εστιάζοντας στην πρόληψη και δραστική μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, καθώς και στην εξασφάλιση ευμενέστερων συνθηκών για ασφαλή οδήγηση. 
 
Κατά τη διάρκεια των δράσεων ελέγχθηκαν 1.376 άτομα και 1.278 οχήματα.
 
Προσήχθησαν 18 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 11 άτομα και συγκεκριμένα 8 Έλληνες και 1 Αλβανός για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 1 Έλληνας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και 1 Αλβανός για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.  
 
Βεβαιώθηκαν 426 παραβάσεις και συγκεκριμένα 423 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ήτοι: 3 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 1 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 12 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 19 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 8 για ΚΤΕΟ, 86 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 5 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 5 για φθαρμένα ελαστικά, 12 για μέθη και 272 λοιπές παραβάσεις), 1 παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, 1 παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και 1 παράβαση για το αδίκημα της επαιτείας.
 
Κατασχέθηκε μικροποσότητα χασίς.
 
Ανάλογοι τροχονομικοί έλεγχοι θα πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, καθόσον η οδική ασφάλεια και πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων αποτελούν θέμα μείζονος σημασίας για το κοινωνικό σύνολο.  

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή