Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μεγάλη συναυλία της «Χορωδίας Τρικάλων»

Σε συνεργασία με τα μουσικά σύνολα του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα»

To ερχόμενο Σάββατο 17 Ιουνίου στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία «Μουσικό Μωσαϊκό» που διοργανώνει η «Χορωδία Τρικάλων» στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων.  

Τη γενική καλλιτεχνική διεύθυνση της συναυλίας έχει η μαέστρος Αναστασία Κασιώλα, ενώ τη μουσική διεύθυνση οι μαέστροι Μαρκέλλα Τσούβα και Βασιλική Τσούβα.

Επί σκηνής, τρικαλινοί μουσικοί, χορωδοί και προσκεκλημένοι καλλιτέχνες-συνεργάτες της «Χορωδίας Τρικάλων» θα ερμηνεύσουν ένα μοναδικό ρεπερτόριο, συμπράττοντας καλλιτεχνικά με τη «Συμφωνική Ορχήστρα Τρικάλων», τη Χορωδία Δωματίου «Kasiola Voices», την «Παιδική Συμφωνιέττα Τρικάλων», τη «Χορωδία Νέων» και την «Παιδική Χορωδία» του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα».

Και φέτος, η θερμή ανταπόκριση του τρικαλινού και μη κοινού, από την πρώτη ημέρα διάθεσης των δωρεάν προσκλήσεων εισόδου στη γραμματεία του Σωματείου μας, αποδεικνύει την αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς της «Χορωδίας Τρικάλων» και της μαέστρου Αναστασίας Κασιώλα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό (δεν επιτρέπεται σε παιδιά κάτω των 7 ετών), με απαραίτητη την προσκόμιση της δωρεάν πρόσκλησης, η οποία ισχύει για ένα άτομο.

Η χωρητικότητα του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων, δυστυχώς αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά πολύ μικρή για να καλύψει το ενδιαφέρον του πολυπληθούς κοινού για τη μεγάλη συναυλία «Μουσικό Μωσαϊκό», και ως εκ τούτου υποσχόμεθα, ότι η «Χορωδία Τρικάλων» θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για επανάληψη της συναυλίας στο άμεσο μέλλον.

Από το Δ.Σ. της «Χορωδίας Τρικάλων»
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή