Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μεγάλο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά στο Βόλο τα Χριστούγεννα

Το «1ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Αργώ», το οποίο διοργανώνει η Ακαδημία Σκακιστών Βόλου, θα διεξαχθεί το εορταστικό πενθήμερο 26 – 30 Δεκεμβρίου στον Βόλο,  με τη συμμετοχή πολλών ισχυρών σκακιστών.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε 2 γκρουπ δυναμικότητας και στους νικητές θα μοιραστούν χρηματικά έπαθλα, κύπελλα, μετάλλια και άλλα βραβεία σύμφωνα με την προκήρυξη.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, 28ης Οκτωβρίου 78, στο κέντρο της πόλης, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες και επισκέπτες να απολαύσουν το εορταστικό κλίμα των ημερών.

Ελάτε και συνδυάστε δυνατούς σκακιστικούς αγώνες με την περιήγησή σας σε ένα φανταστικό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό, που στήνεται κάθε χρόνο στην πόλη του Βόλου και την κατατάσσει ως μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδος την περίοδο των εορτών.

Κάντε στον ελεύθερο χρόνο σας τη βόλτα σας στην καταπληκτική παραλία του Βόλου, επισκεφθείτε τα πανέμορφα χωριά του Πηλίου και απολαύστε τους γευστικότατους τσιπουρομεζέδες στα παραδοσιακά τσιπουράδικα.

 

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή