Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μειώνουν τα έξοδα διανυκτέρευσης των Αστυνομικών που μετακινούνται για ενίσχυση δυνάμεων

“Ο αυταρχισμός, η ανικανότητα και η αυθαιρεσία έχουν ταυτότητα” αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους

Την έντονη δυσαρέσκειά τους εκφράζουν τα συλλογικά όργανα των Αστυνομικών Δυνάμεων της περιοχής των Τρικάλων για την προωθούμενη ρύθμιση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη βάσει της οποίας μειώνονται τα έξοδα διανυκτέρευσης των οργάνων που καλούνται να ενισχύσουν τις αστυνομικές δυνάμεις άλλων περιοχών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων που υπογράφουν ο πρόεδρος Ιωάννης Αναγνώστου και ο γενικός γραμματέας Λάμπρος Μητσικός,

“Η προωθημένη ρύθμιση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των εξόδων διανυκτέρευσης του Αστυνομικού Προσωπικού που ενισχύει τη Διεύθυνση Ασφαλείας της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και των Μεταγωγών Δικαστηρίων της Αττικής, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως η παρούσα Κυβέρνηση όχι μόνο δεν είναι δίπλα στον Έλληνα και Ελληνίδα Αστυνομικό αλλά συνεχίζει να τον «πυροβολεί» με «σφαίρες αυθαιρεσίας και ανικανότητας».

Αλήθεια χρειαζόταν η πρωτοφανής αυτή ρύθμιση, ώστε να επιλύσει τυχόντα εθνικά οικονομικά ελλείματα;

Να θυμίσουμε τον κ. Υπουργό πως πριν λίγο καιρό ο ίδιος ο Πρωθυπουργός προέβη σε δημόσια δήλωση περί επιστροφής στο πεζοδρόμιο δύο χιλιάδων (2.000) αποσπασμένων συναδέλφων από διάφορες υπηρεσίες με σκοπό την καλύτερη αστυνόμευση.

Αλήθεια Κύριε Υπουργέ τι πράξατε;

Χρειάζονται μήπως ειδικές γνώσεις άλγεβρας ή τριγωνομετρίας, ώστε να προβείτε επιτέλους σε αποφάσεις ορθολογικής διαχείρισης του προσωπικού;

Η ‘Ένωσή μας ΚΑΤΑΔΙΚΆΖΕΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΌ ΤΡΌΠΟ την πολιτική αυθαιρεσία και θέλει να τονίσει πως η παρούσα Ηγεσία του Υπουργείου μας χωρίς κανένα αίσθημα ντροπής καταστρατηγεί τα εργασιακά δικαιώματα των Ελλήνων Αστυνομικών.

Κ.κ. Κυβερνώντες & Κύριε Υπουργέ

«Όταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο τυραννίας παλεύει για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ»“.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή