Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΜεΡΑ 25 Τρικάλων: Μαζική κινητοποίηση την Τετάρτη – «Αγώνας ενάντια στις εξώσεις των πλειστηριασμών»

Μαζική κινητοποίηση πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων και φορέων οργανώνεται την Τετάρτη, το πρωί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΜεΡΑ 25.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ούτε οι καταστροφές από το Daniel στη Θεσσαλία, ούτε η 4μηνη και πλέον μέχρι σήμερα αποχή του δικηγορικού κόσμου από τη διαδικασία της αναγκαστικής εκτέλεσης, δεν απέτρεψαν τα αδηφάγα και αχόρταγα τρωκτικά των funds να εφευρίσκουν νέες μεθόδους και παράτυπες διαδικασίες προκειμένου να ολοκληρώσουν το αντικοινωνικό τους έργο, επιδιώκοντας πάντα να αρπάξουν τη λαϊκή κατοικία και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Καθημερινή είναι η μάχη που δίνεται ειδικά σε μια τοπική οικονομία που παρακμάζει, ενάντια σε αυτές τις διαθέσεις των τραπεζοολιγαρχών και των funds και σε κάθε επίπεδο. Κινηματικό, πολιτικό, δικαστικό.

Ως ΜέΡΑ25 τονίζαμε από την πρώτη στιγμή πως με την ψήφιση του σχεδίου «Ηρακλής», η κυβέρνηση θα άφηνε απροστάτευτα τα λαϊκά νοικοκυριά απέναντι στις τράπεζες και το αποτέλεσμα θα ήταν η βαρβαρότητα των εξώσεων, με τις εικόνες που έχουμε ήδη παρακολουθήσει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Στις 10 το πρωί της Τετάρτης 13 Μαρτίου στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων οργανώνεται μια ακόμα μαζική κινητοποίηση πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων και φορέων της περιοχής που μπορεί υπό προϋποθέσεις να σταθεί ισχυρός παράγοντας αποτροπής των εξώσεων που επιχειρούν τα funds στα εκπλειστηριασμένα σπίτια.

Καλούμε όλες και όλους, να στηρίξουν την κινητοποίηση αυτή για την υπεράσπιση των ανθρώπων και των σπιτιών τους από κάθε έξωση που θα επιχειρήσουν τα  funds και στα Τρίκαλα. Εμείς θα είμαστε εκεί.

ΜέΡΑ25 Τρικάλων

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή