Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μέρα πένθους για την Πύλη σήμερα…

Με λόγια θλίψης, λουλούδια κι ένα μεγάλο «γιατί» αποχαιρετούν οι φίλοι και συνεργάτες στον Δήμο Πύλης τον εκλιπόντα σύμβουλο του Δημάρχου Γιώργο Γώγο.

Ο Γιώργος Γώγος είχε καταφέρει να αναπτύξει άριστους συναδελφικούς δεσμούς στο δημαρχείο και όπως είναι λογικό, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκε τόσο ξαφνικά χθες το μεσημέρι, μιας και από το πρωί βρισκόταν στην εργασία του, ευδιάθετος και ακούραστος όπως πάντα.

Αύριο συγγενείς και φίλοι θα τον αποχαιρετίσουν από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος. Η σωρός του θα είναι στην Εκκλησία από τις 10.30 το πρωί, ενώ στις 12 θα τελεστεί η Ακολουθία της κηδείας.

Πρώτος ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας εξέφρασε την οδύνη του.

«Μου είναι αδύνατο να συνειδητοποιήσω ότι ο Γιώργος Γώγος έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα από τη ζωή.

Μέχρι πριν από λίγες ώρες ήμασταν μαζί στο γραφείο μου στο Δημαρχείο και σχεδιάζαμε πράγματα. Όπως τα συζητούσαμε και τα σχεδιάζαμε μαζί, χρόνια τώρα κάθε μέρα.

Ήταν ίσως ο πιο στενός μου συνεργάτης, ένας άνθρωπος της εμπιστοσύνης, ένας χαρακτήρας δοτικός και ακέραιος, ένας άριστος οικογενειάρχης και ειλικρινής φίλος, που η απώλειά του με συγκλονίζει.

Αυτές τις δύσκολες ώρες η σκέψη μου είναι στην οικογένεια του, στη σύζυγο και τα παιδιά του που θρηνούν τον άδικο χαμό του. Να αισθάνονται υπερήφανοι που είχαν ένα τέτοιο σύζυγο και πατέρα.

Αγαπημένε μου συνεργάτη, ακριβέ μου φίλε Γιώργο, μας έφυγες νωρίς…Σου εύχομαι καλό ταξίδι και καλή ανάπαυση. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Στέλνω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Η συνεργάτιδά του στο γραφείο του Δημάρχου Μάνη Μαρία Γιαννοτάκη, έγραψε σήμερα το πρωί αναρτώντας στο προφίλ της μια φωτογραφία της θέσης που μέχρι χθες έβλεπε τον καλό συνεργάτη της.

«Αποχαιρετώντας τον συνάδελφο…

Κενή η καρέκλα σου, ο καφές εκεί σε περιμένει αλλά εσύ έφυγες για άλλους τόπους..

Θα λείψεις πολύ σε όλους μας..

Εδώ είμαστε όλοι και κλαίμε..

Κανείς δεν το πιστεύει..

Αντίο Γιωρίκα..

Και πολλοί άλλοι, σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο, στέλνουν λόγια συμπαράστασης στην οικογένεια του Γ. Γώγου μιλώντας για έναν άνθρωπο που αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στις ζωές όλων.

Συντετριμμένος, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Μάκης Παπαγεωργίου αναφέρει:

«Δύσκολο να γράψεις σε λίγες λέξεις ολα αυτά που νιώθεις …ήσουν σε ολα δίπλα μου και σε ευχαριστώ! Μεγάλο το κενό που άφησες… Κανείς σε όλο τον Δήμο δεν μπορεί να το πιστέψει.. Θα μας λείψεις…Καλό ταξίδι φίλε μου…Καλό παράδεισο…»

Επίσης, η ΔΕΕΠ Τρικάλων ΝΔ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη της για την αδόκητη απώλεια του Γιώργου Γώγου.

«Ένας άνθρωπος που αγάπησε και πρόσφερε στον τόπο του, που υπηρέτησε επί σειρά ετών με αφοσίωση το θεσμό της Αυτοδιοίκησης, ένας αγωνιστής και ακούραστος εργάτης της ΝΔ που βρέθηκε για χρόνια στη θέση του Προέδρου της τοπικής οργάνωσης Πύλης του κόμματος.

Θα μας λείψει η καλοσύνη του, η συνέπειά του, η αφοσίωσή του, η σεμνότητα και η ανιδιοτέλειά του. Θα μας λείψει η ανθρωπιά και η φιλία του. Θα τον θυμόμαστε πάντα με εκτίμηση και σεβασμό.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του».

Ο συνδυασμός «Πύλης Όραμα» και ο επικεφαλής του Θεόδωρος Χήρας εκφράζουν «τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος Γεωργίου Γώγου υπάλληλου του δήμου Πύλης, για τον αιφνίδιο θάνατο του. Ας ηρεμήσει η ψυχή του με ειρήνη».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή