Μέρος στις κινητοποιήσεις για το κλίμα το Πράσινο Κίνημα

Για ακόμη μία φορά δυναμικό ήταν το παρών που έδωσε το Πράσινο Κίνημα στην πρόσφατη επιτυχημένη κινητοποίηση, που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα, για την προστασία του περιβάλλοντος από τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής και τους λόγους που αυτή εκδηλώνεται.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οικολογικές, αυτοδιοικητικές κινήσεις, κοινωνικές οργανώσεις και ακτιβιστές που δραστηριοποιούνται στον τομέα του περιβάλλοντος.

Όπως τόνισαν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές «Πρωτοβουλία ενάντια στην περιβαλλοντική καταστροφή και την κλιματική αλλαγή»: «Παίρνουμε μέρος στην παγκόσμια κινητοποίηση για να σταματήσουμε την περιβαλλοντική καταστροφή και να απαιτήσουμε άμεσες λύσεις για τη σωτηρία του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή».

Ρία Ακρίβου: «Η Κλιματική Αλλαγή είναι εδώ και θα πρέπει να αντιδράσουμε»

Η Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Ρία Ακρίβου, που ήταν παρούσα στην παραπάνω κινητοποίηση, έκανε την παρακάτω δήλωση σχετικά: «Το Πράσινο Κίνημα όπως πάντα δίνει το παρών στις «πράσινες» κινητοποιήσεις και ενώνει τις δυνάμεις του με όλους όσους έχουν περιβαλλοντική συνείδηση.

Το έχουμε πει πολλές φορές αλλά δεν θα κουραστούμε ποτέ να το επαναλαμβάνουμε, η Κλιματική Αλλαγή είναι εδώ και θα πρέπει να αντιδράσουμε για να σταματήσουμε την καταστροφή που συντελείται στον πλανήτη μας.

Συνεχίζουμε να παρεμβαίνουμε δυναμικά και να εκπροσωπούμε όλους τους πολίτες που απολύτως δικαιολογημένα έχουν οικολογικές ανησυχίες».©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή