Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μέσα στο στόχο της παραμονής οι γυναίκες του Ασκληπιού

Μέσα στο στόχο της παραμονής, παρά την ήττα από την Καβάλα, βρίσκονται οι γυναίκες του Ασκληπιού. Η μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε απ΄ την εκτός έδρας νίκη στην Δράμα, βρίσκεται στο στόχο στα μισά της Β΄Φάσης του Πρωταθλήματος.

Παρ όλη την ήττα του Σαββάτου στο Κλειστό της Κατσιμίδου από τον ΑΟ Καβάλας, η προσπάθεια των αθλητριών και η πίστη ότι κάτι καλό θα γίνει μέχρι το τέλος, μας δίνουν το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι ο στόχος θα επιτευχθεί στα εναπομείναντα 4 παιχνίδια μέχρι την λήξη.

Η αρχή γίνεται το επόμενο Σάββατο 26/3 με τον Ασκληπιό να υποδέχεται την Γαία Δράμας.

Στα του παιχνιδιού του Σαββάτου, το καλό ξεκίνημα του πρώτου σετ για τον Ασκληπιό, δεν είχε συνέχεια με αποτέλεσμα η Καβάλα να παίρνει το σετ με 14-25. Στο 2ο σετ η εικόνα άλλαξε χωρίς όμως τελικά να καταφέρνει ο Ασκληπιός να φτάνει στην νίκη χάνοντας το σετ με 21-25.

Η καλή εικόνα του 2ου σετ βοήθησε έτσι ώστε ο Ασκληπιός – παρότι για μεγάλο διάστημα ήταν πίσω στο σκορ- να κατακτά το σετ με 26-24.

Η προσπάθεια δεν είχε όμως συνέχεια με την ομάδα της Καβάλας να φτάνει στην κατάκτηση του 4ου σετ με 16-25

Τα σετ 1- 14-25, 2ο 21-25, 3ο 26-24, 4ο 16-25

Ασκληπιός (Καμινάρης) Μουζακιάρη Μ. Αλβίζου Α. Τσιούμα Α. Τζήμα Ε. Κοκκαλιάρη Μ. Μπρουσιάκη Θ. Γιόλα Ο. Δύντσικου Δ. Καπέλου Ε. Πεχλιβανίδου Ε. Στάχου Σ. Παπαγιάννη Θ.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή