Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μετά από πολλές αναβολές έγινε η εκδήλωση «Έχει Πανσέληνο απόψε…» στους Σοφάδες

Μια ξεχωριστή βραδιά είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν όσοι παρευρέθηκαν στον υπαίθριο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Σοφαδων για τη εκδήλωση «Έχει Πανσέληνο απόψε…» που διοργάνωσε ο Δήμος Σοφάδων – Δ.Ο.Π.Α.Π.Σ. με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας.

Η γνωστή ηθοποιός Ελένη Φιλίνη απέδωσε με τη ιδιαίτερη ερμηνεία της ποιήματα Ελλήνων και ξένων λογοτεχνών για το φεγγάρι, ενώ στο πιάνο συνόδευε η Γιούλη Αγιώτη και στο τραγούδι η Δήμητρα Κουτελίδα.

Η εκδήλωση είχε αρχικά προγραμματιστεί για το χώρο του ιερού της Ιτωνίας Αθηνάς, αλλά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που προηγήθηκαν πραγματοποιήθηκε τελικά πλάι στο ποτάμι με το ολόγιομο φεγγάρι του Ιούλη να κρύβεται πίσω από τα φυλλώματα των δέντρων και τον κόσμο να συμμετέχει στο τραγούδι απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα.

Η κυρία Φιλίνη συνομίλησε με τους παριστάμενους, φωτογραφήθηκε μαζί τους και δήλωσε ενθουσιασμένη με τη φιλοξενία του Δήμου Σοφάδων, αλλά και τις ομορφιές του τόπου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σοφάδων Θάνος Σκάρλος, η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καρδίτσας Μαρία Βαϊοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Εκίζογλου, Κατερίνα Σκρέτα, Δημήτρης Κοντοβάς, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δημήτρης Δεληγιάννης και πλήθος κόσμου που έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από αυτή την μοναδική βραδιά.

 

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή