Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μετά δυο μήνες η πληρωμή της 7ης επιστρεπτέας προκαταβολής

Του Κρικόρ Τσακιτζιάν

Άρχισαν τα κόλπα με τις καθυστερήσεις για την επιστρεπτέα. Το οικονομικό επιτελείο, βρίσκεται σε οικονομικές δυσκολίες απ’ ότι φαίνεται και προσπαθεί να τρενάρει όσο μπορεί την καταβολή της 7ης επιστρεπτέας προκαταβολής, γι’ αυτό και η επόμενη πληρωμή θα γίνει μετά δυο μήνες.

Ενώ οι τρεις προηγούμενες 4η, 5η και 6η, είχαν μια περιοδικότητα, να καταβάλλονται κάθε μήνα, αυτή τη φορά αποφάσισαν να την κάνουν δίμηνη την πληρωμή, αλλά να μη φανεί στον κόσμο αυτή η καθυστέρηση.

Όπως ανακοίνωσε ο κύριος Σταϊκούρας, η πληρωμή για την 7η επιστρεπτέα θα γίνει στα τέλη Απριλίου, δηλαδή δυο μήνες από τις 3 Μαρτίου που έγινε η πληρωμή της 6ης.  Φυσικά η πληρωμή αυτή θα συμπέσει με τις Άγιες μέρες του Πάσχα, το οποίο φέτος πέφτει στις 2 Μαΐου κι όπως όλοι αντιλαμβάνονται δεν πρόκειται να λάβουν ευρώ τσακιστό ως γιορτινό βοήθημα από το κράτος. Μην τα θέλουν και όλα δικά τους. Επιστρεπτέα προκαταβολή και Πασχαλιάτικη βοήθεια μαζί, δεν παίζουν παιδιά. Πήγε λοιπόν λίγο παραπέρα η επιστρεπτέα 7 και μια χαρά θα μοιάζει με Πασχαλιάτικο βοήθημα. Τώρα πως θα τα βγάλουν πέρα, όσοι υπολόγιζαν πως θα έπαιρναν χρήματα νωρίτερα, δικό τους πρόβλημα. Ας σφίξουν το ζωνάρι.

Αφήστε που όπως φαίνεται θα είναι κι από τις τελευταίες επιστρεπτέες, αυτή που θα καταβληθεί, αφού τα κυβερνητικά στελέχη προετοιμάζουν το έδαφος για να ανοίξουν όλες οι επιχειρήσεις, μαζί με τον τουρισμό από τα μέσα Μαΐου, ώστε να πάψουν να δίνουν βοηθήματα και μετά κι ο Θεός βοηθός.

Μάλιστα από τώρα έχουν αρχίσει να προετοιμάζουν τον κόσμο ότι το τρίτο κύμα των κρουσμάτων θα αρχίσει να υποχωρεί τις επόμενος μέρες κι έτσι θα πρέπει να εξετάζουν για αρχή το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων, για να ακολουθήσει στη συνέχεια η εστίαση.

Τώρα, το γεγονός ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη μιλάνε για επερχόμενο τέταρτο κύμα κορωνοϊού, είναι ένα άλλο θέμα, που όπως φαίνεται εμάς εδώ στο νότο, δεν πρόκειται να μας απασχολήσει. Βλέπετε προέχει ο τουρισμός.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή