Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μετά τα εγκαίνια του Μύλου των Ξωτικών η απόφαση για αντιδημαρχίες

Επιβεβαιώνονται τα σενάρια του Trikalanews.gr – Όλα τα ενδεχόμενα ακόμη ανοιχτά και με το βλέμμα σε πιθανή «σωτηρία» των κομμένων αντιδημάρχων

Το θέμα των προσώπων που θα στελεχώσουν τις αντιδημαρχίες του Δήμου Τρικκαίων συνεχίζει να απασχολεί έντονα τόσο τον δήμαρχο όσο και τους δημοτικούς συμβούλους.

Ωστόσο, όλα τα σενάρια είναι πιθανά και αναμένεται με απόφαση του δημάρχου Νίκου Σακκά μετά τα εγκαίνια του Μύλου των Ξωτικών να διανεμηθούν επίσημα ρόλοι.

Το όλο πρόβλημα έχει προκύψει με το «κόψιμο» δύο θέσεων αντιδημάρχων στον ΔΉΜΟ Τρικκαίων, γεγονός που θα οδηγήσει πιθανές συγχωνεύσεις ενώ να σημειωθεί ότι δίνεται και η δυνατότητα των άμισθων, που ίσως θα μπορέσει να λύσει σε ένα βαθμό τουλάχιστον τα ζητήματα που έχουν προκύψει.

Όσον αφορά το θέμα ο Νίκος Σακκάς δήλωσε στο Ράδιο Ζυγός, «Όλα είναι ακόμα προς σκέψη και συζήτηση και κανένας από τους εν ενεργεία Αντιδημάρχους και εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, δεν σημαίνει ότι μπορεί να παραμείνει εσαεί σε ένα πόστο. Δεν είναι κακό κάποιος που έχει κουραστεί ή έχει χαλαρώσει, να παραμείνει για ένα διάστημα στον πάγκο για να ξεκουραστεί».

Πάντως μιλώντας στο Trikalanews.gr αρκετά μέλη της δημοτικής ομάδας, τόνισαν το ίδιο: ότι δεν έχει γίνει καμιά καταληκτική συζήτηση μέχρι στιγμής και ότι όποια διεργασία έχει μεταφερθεί για μετά τα εγκαίνια του Μύλου των Ξωτικών.

Βέβαια να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πηγές του Trikalanews.gr ήδη από πλευράς των δημοτικών αρχών ασκούνται πιέσεις ώστε να αναθεωρηθούν τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα. Που σημαίνει, ότι υπάρχει μία πιθανότητα έξι μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων να αλλάξει και πάλι το πλαίσιο των αντίστοιχων διατάξεων που έχουν μειώσει τόσο τις θέσεις αντιδημάρχων όσο και τις θέσεις ειδικών συνεργατών.

Πάντως, για την ώρα το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό της συγχώνευσης της αντιδημαρχίας καθαριότητας και πρασίνου, αφού έχουν συναφή αντικείμενα.

Διαβάστε επίσης:

Ποιες αντιδημαρχίες συγχωνεύονται στον δήμο Τρικκαίων;

Τρίκαλα: Άρχισαν τα όργανα για τις θέσεις αντιδημάρχων και προέδρων…

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή