Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μετά τις τηλεδιασκέψεις, συσκέψεις στα χωράφια! Το γνωρίζει ο Χαρδαλιάς;

Ενώ ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, προειδοποιεί και απειλεί όλους τους πολίτες της χώρας να παραμείνουν στα σπίτια τους, αλλιώς ένας Θεός μόνο θα τους σώσει, από την πανδημία και τα πρόστιμα της κυβέρνησης, άρχισαν οι συσκέψεις στις πληγείσες περιοχές της Φαρκαδόνας μέσα στα χωράφια.

Ο υφυπουργός  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκρέκας συνοδευόμενος από κλιμάκιο του ΕΛΓΑ πραγματοποίησε έκτακτη σύσκεψη στα χωράφια της Φαρκαδόνας.

Για μία ακόμη φορά οι άμοιροι αγρότες άκουσαν και από το στόμα του υφυπουργού Κώστα Σκρέκα, ότι θα γίνει πλήρης καταγραφή των ζημιών στις καλλιέργειες, ώστε να αποζημιωθούν άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, ο μόνος που φορά γάντια προστασίας είναι ο κ Σκρέκας, χωρίς μάσκα, ενώ γύρω του αδικαιολογήτως παρευρισκόμενοι οι πληγέντες αγρότες, άκουσαν ακόμη μία φορά υποσχέσεις, για να λυθεί το πρόβλημα που υπάρχει αιώνες τώρα.

Δεν ξέρουμε τον κωδικό που έστειλαν με sms, οι αγρότες για να μπορούν να κυκλοφορούν, αυτοί και ο υφυπουργός, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας εν μέσω γενικής απαγόρευσης κυκλοφορίας μέσα στα χωράφια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr μετά την αγροτική σύσκεψη, ο κ Σκρέκας έστειλε επιστολή – λόγω κορονοϊού – στον κ. Αγοραστό, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι το θέμα θα λυθεί άμεσα, αφού έχει σκοπό να ρίξει …600 εκατομμύρια στο Θεσσαλικό κάμπο για την διαχείριση υδάτινων πόρων.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή