Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μετά από …7 μήνες ουδέν νεώτερο

Από τα τέλη Ιανουαρίου που …εξαγγέλθηκαν σχέδια, παραμένουν …σχέδια οι προθέσεις της Δημοτικής Αρχής για την μετατροπή του Ζωολογικού Κήπου σε κάτι ουσιαστικό.

Όπως είχε αποκαλύψει το trikalanews.gr στις 24 Ιανουαρίου, δια στόματος του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, είχε εκφράσει και αυτός (όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών) την απογοήτευσή του για την εικόνα που παρουσιάζει ο Ζωολογικός Κήπος και ο οποίος σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών.

Ο Δήμαρχος είχε αποκαλύψει …σχέδια μετατροπής του χώρου σε ένα εκπαιδευτικό πάρκο ντόπιας χλωρίδας και πανίδας, «στοχεύοντας»  να συνδυαστεί με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και να γίνει ο χώρος  από τους πιο αξιόλογους σε επισκεψιμότητα μαθητών και όχι μόνο και ότι έχει ξεκινήσει αναζήτηση σχετικών πόρων για να «στηριχθεί» το εγχείρημα και να αποκτήσει «ζωή» και πάλι το σημείο αυτό της πόλης μέσω επισκεπτών.

΄Εκτοτε εκτός μιας πρόσφατης προ 2μήνου νέας δήλωσης του Δημάρχου μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο για αυτά τα …σχέδια, ουδέν νεώτερο, με τον Ζωολογικό Κήπο να παραμένει χώρος μη αξιοποιήσιμος τουριστικά…

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή