Μετά από …9 χρόνια

Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στους Δήμους της χώρας.
 
Την διαβεβαίωση ότι «την άλλη εβδομάδα θα είναι στις δουλειές τους 8.800 μόνιμοι στους Δήμους» εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης με ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

Πρόκειται για τον διαγωνισμό των 8.800 θέσεων σε ανταποδοτικές Υπηρεσίες των Δήμων όλης της χώρας, αριθμός που προέκυψε έπειτα από τα αιτήματα που κατέθεσε κάθε Δήμος και με βάση τα οικονομικά του.

Ουσιαστικά είναι προσλήψεις που γίνονται μετά από την επιβολή των μνημονίων σε μόνιμο προσωπικό των Δήμων και θα καλύψουν σημαντικό μέρος από θέσεις που κάλυπταν συμβασιούχοι που προσλαμβάνονταν με 8μηνες συμβάσεις στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Οι μόνιμοι αυτοί υπάλληλοι, θα πληρώνονται από τις εισπράξεις των δημοτικών τελών και άρα δεν επιβαρύνουν ούτε τον κρατικό προϋπολογισμό ούτε τον προϋπολογισμό των Δήμων.

«Η Ν.Δ. αντιδρά γιατί ποτέ της δεν συμφιλιώθηκε με την ιδέα των μόνιμων προσλήψεων, ήθελε το καθεστώς των ελαστικών μορφών εργασίας στην καθαριότητα, που κάποια στιγμή να περάσει σε ιδιώτες», ανέφερε ο Υπουργός.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή