Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μετάλλια για την Ελλάδα από τους RobotExperts!

Με αρκετά μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν στα Τρίκαλα οι ομάδες της Ακαδημίας Ρομποτικής της πόλης μας RobotExperts Academy, μετά από την πετυχημένη συμμετοχή τους στην Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής MINOAN ROBOTSPORTS COMPETITION GLOBAL OLYMPIAD, που διοργανώθηκε στο Ηράκλειο από 7-10 Απριλίου 2023, από τον Hellenic Educational Robotics Organization, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υφυπουργείου Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Ανάπτυξης και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης.

Οι ομάδες των RobotExperts συμμετείχαν σε διάφορες κατηγορίες αγωνισμάτων, μαζί με δεκάδες άλλες ομάδες από όλον τον κόσμο, και οι διακρίσεις τους για μια ακόμη φορά εντυπωσιακές.

Το χρυσό και χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του ποδοσφαίρου (ηλικίες 13-18) κατέκτησαν αντίστοιχα  η ομάδα RobotExperts 4 (Μπάνος Σταύρος, Θωμάς Δημήτρης και Παπαναστασίου Σεραφείμ) και η ομάδα RobotExperts 2 (Καραστεργίου Κάτια, Τέγου Κατερίνα και Τζίκα Κατερίνα).

Στην κατηγορία της έκθεσης – παρουσίασης καινοτομίας η ομάδα RobotExperts 1 (Πλακιά Αναστασία, Γετρίδης Νίκος, Δημητρίου Αλέξανδρος, Τσάτσος Δημήτρης, Γιώτας Βαγγέλης, Τσιγάρας Σεραφείμ, Τζίκα Κατερίνα, Δημόπουλος Σταύρος) κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Στην κατηγορία του μαραθωνίου (ηλικίες 13-18) οι ομάδες RobotExperts 1 (Γιώτας Βαγγέλης, Δημητρίου Αλέξανδρος, Πλακιά Αναστασία και Τσάτσος Δημήτρης) και RobotExperts 3 (Γετερίδης Νίκος, Δημόπουλος Σταύρος και Τσιγάρας Σεραφείμ) κατέκτησαν την 4η και την 6η θέση αντίστοιχα (που είναι ταυτόχρονα και οι 2 καλύτερες θέσεις που κατέκτησαν ομάδες από την Ελλάδα).

Η σεζόν όμως δεν τελείωσε και μετά από λίγες ανάσες ξεκούρασης θα συνεχιστεί η προετοιμασία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μαρόκο με εντατικούς ρυθμούς!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά των ομάδων που, για ακόμη μια φορά, κάνουν περήφανους τους γονείς τους, τους προπονητές τους και την πόλη τους.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή