Μετάλλια για την ΑΕ Τρικάλων σε αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης

Με επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης στο Χαϊδάρι με 497 συμμετοχές αθλητών-τριών από ολόκληρη την χώρα.

Για πρώτη φορά φέτος το κολυμβητικό τμήμα της ΑΕΤ δημιούργησε Τμήμα Τεχνικής Κολύμβησης και με το … καλημέρα οι διακρίσεις των αθλητών μας έπεσαν «βροχή».

Η αρχή έγινε στην Πτολεμαΐδα, όπου πραγματοποιήθηκε το Χειμερινό Πρωτάθλημα Β. Ελλάδος με τη συμμετοχή 5 «δελφινιών» της ΑΕΤ και την κατάκτηση 5 μεταλλίων, συνεχίστηκε στον Βόλο με το Πρωτάθλημα της OPEN κατηγορίας και τα 2 χρυσά μετάλλια της Γεροβαϊου και κορυφώθηκε πριν λίγες ημέρες στο Χαϊδάρι με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών, όπου η ομάδα συμμετείχε με 3 αθλητές-τριες κατακτώντας 4 μετάλλια στην κατηγορία Νεάνιδων -Παίδων – Εφήβων.

Η Έλενα Γεροβάϊου αγωνίστηκε στην κατηγορία των Νεανίδων κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 100m και το χάλκινο στα 50m ελεύθερο με διπλά πέδιλα.

Ο Ευγένιος Κουτσάγιας αγωνίστηκε στην κατηγορία Παίδων και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο τόσο στα 200m όσο και στα 400m ελεύθερο με διπλά πέδιλα.

Ο Αλέξανδρος Καρράς αγωνίστηκε στην κατηγορία των Εφήβων στα 50m ελεύθερο με διπλά πέδιλα κάνοντας εξαιρετικό χρόνο και μεγάλο ατομικό ρεκόρ.

Τόσο η Γεροβάϊου όσο και ο Κουτσάγιας μετά τις επιτυχίες τους στο βάθρο, κατοχύρωσαν και το πολυπόθητο αθλητικό Bonus του 10% και 9% αντίστοιχα, που προσμετρείται μαζί με τη βαθμολογία των Πανελλαδικών εξετάσεων της Γ΄ Λυκείου.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή