Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μετατρέπουμε τους γιατρούς σε «σταθμάρχες» και τα νοσοκομεία σε «Κοιλάδες» των Τεμπών

Ανακοίνωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

Η εφημερία του Τομέα που ανακοίνωσε με εγκύκλιο του το Υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με την οποία, όπου υπάρχουν κενά, καλούνται οι ιατροί του τομέα να τα καλύπτουν, αποτελεί ομολογία ελλείψεων και είναι επικίνδυνη για την δημόσια ζωή.

Δηλαδή όταν ένας ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ θα κάνει τον ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟ ένας ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ τον ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ είναι κίνηση απόγνωσης μετά από 4 χρόνια απαξίωσης και διάλυσης του ΕΣΥ.

Τα νοσοκομεία καταρρέουν.

Αναγκάζουν του γιατρούς σε παραίτηση!

Στο ακτινοδιαγνωστικό τμήμα του νοσοκομείου Τρικάλων οι γιατροί καλούνται, παράλληλα με τα περιστατικά τους, να γνωματεύσουν στην εφημερία τους αξονικές τομογραφίες από ασθενείς του νοσοκομείου Καρδίτσας, διότι υπηρετεί μόνο ΕΝΑΣ ακτινολόγος με ότι αυτό συνεπάγεται για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των ασθενών!

Η ουρολογική υπολειτουργεί με έναν ουρολόγο γιατρό ο οποίος δεν μπορεί να προσφέρει την απαιτούμενη ιατρονοσηλεύτικη φροντίδα και παραπέμπει τους ασθενείς σε άλλους φορείς του ΕΣΥ.

Η Πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου επαναλειτουργεί σε οριακά επίπεδα ασφαλείας όπως δηλώνουν οι “δανεικοί” γιατροί της!

Όλα λειτουργούν στον αυτόματο ΠΙΛΟΤΟ! Όλα βασίζονται στο φιλότιμο των υγειονομικών!

Στην υποστελέχωση του νοσοκομείου ήρθε να προστεθεί και η κοροϊδία με το ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ ΕΠΙΔΟΜΑ!

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS!

Μια ενδεχόμενη νέα θητεία της ΝΔ θα καταστήσει την παροχή δημόσιας υγείας όνειρο θερινής νυκτός για τους μικρομεσαίους και θα απευθύνεται στους έχοντες και κατέχοντες.

Το ΕΣΥ καταρρέει!

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, η ιδιωτικοποίηση!

Εξάλλου ο δρόμος άνοιξε με τις απολύσεις συμβασιούχων ,προκειμένου να περάσουν πάλι το κατώφλι οι εργολάβοι και με την λειτουργία των απογευματινών χειρουργείων και της πρόσβασης των ιδιωτών…!

Στις εκλογές τις 21 Μαίου να δώσουμε απάντηση νίκης στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!

Ο οποίος θα αποτελέσει τον βασικό πυλώνα στην επόμενη προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας για την ΑΝΑΤΑΞΗ του δημόσιου συστήματος υγείας.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή