Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Meteora Wrestling Academy Tournament and Camp 2019

Διεθνούς βεληνεκούς προπονητές και αθλητές στα Τρίκαλα για το 3ο ΜWA. Αντιπροσωπεία της οργανωτικής επιτροπής του τρίτου διεθνούς προπονητικού camp Meteora Wrestling Academy 2019 επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Ιουλίου 2019. Οι κ.κ. Νίκος Τσιακάρας, Ιωάννης Τζίκας, Αθανασία Κρικώνη, και Αχιλλέας Λέρας σύστησαν τον Ρώσο προπονητή κ. Hadzhimurad Magamedov, χρυσό Ολυμπιονίκη στην Ατλάντα στα 82 κιλά ελευθέρας πάλης, νυν διευθυντή αθλητικού σχολείου της Μόσχας MGFSO για τις Ολυμπιακές Ελπίδες της Ρωσίας και Περιφερειάρχη Καυκάσου, τη Ρωσίδα προπονήτρια κ. Alyona Kartashova, χρυσή Ολυμπιονίκη στο Πεκίνο στα 63 κ. στην ελευθέρα πάλη, προπονήτρια της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων της Ρωσίας στην πάλη, τα μέλη της αμερικανικής ομάδας κ. Cheaney Schoefe, Jayce Paridon, Lucas Johnson, Jack Dubach και τον συνεργάτη – συνοδό κ. Βλαδίμηρο Σιδηρόπουλο, προπονητή στον ΑΟ ΔΙΑΣ – Αχαρνές.

Η αντιπροσωπεία επίσης μετέφερε τους χαιρετισμούς του Αμερικανού γερουσιαστή από την Tulsa της Oklahoma κ. Markwayne Mullin, πρώην επαγγελματία αθλητή των Μεικτών Πολεμικών Τεχνών, ο οποίος συνόδευε την αμερικάνικη αποστολή και χρειάστηκε να αναχωρήσει νωρίτερα την ίδια ημέρα.

Οι εκπρόσωποι των ξένων αντιπροσωπειών ευχαρίστησαν τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη και την Περιφέρεια στο σύνολό της για την αμέριστη υποστήριξή της στο 3ο Meteora Wrestling Academy 2019 και του απέδωσαν αναμνηστική πλακέτα και έπαινο. Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης συνεχάρη θερμά αθλητές και προπονητές τονίζοντας ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων στηρίζουν και ενισχύουν πάντα τέτοιου είδους προσπάθειες που βοηθούν στην ανάδειξη του αθλητικού τουρισμού της περιοχής μας.

Ο κ. Τσιακάρας και ο κ. Τζίκας αναφέρθηκαν στις ιδιαιτερότητες και δυσκολίες ενός τέτοιου εγχειρήματος, αλλά και στην αστείρευτη διάθεση δημιουργίας ενός από τα μεγαλύτερα προπονητικά camp πάλης στον κόσμο. Οι αποστολές, αφού ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη φιλοξενία, δεσμεύτηκαν ότι και την επόμενη χρονιά θα είναι εδώ.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή