Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μετεωρολόγοι: Πιθανώς πλημμυρικά φαινόμενα στη Θεσσαλία

Το κρίσιμο διήμερο στην περιοχή μας

Τα παιχνίδια του καιρού συνεχίζονται με τους μετεωρολόγους να κάνουν λόγο για ακραία φαινόμενα τις επόμενες μέρες ενώ δεν αποκλείουν και την εκδήλωση πλημμυρών. Ποιες περιοχές κινδυνεύουν.

Οι ραγδαίες μεταβολές του καιρού θα συνεχιστούν καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας με τις επόμενες ημέρες να αναμένονται ιδιαιτέρως δύσκολες όσον αφορά την διαχειρίση των έντονων καταιγίδων και βροχών που δίνει το σύστημα πρόγνωσης.

Σφοδρές καταιγίδες και πιθανώς πλημμυρικά φαινόμενα θα μας ταλαιπωρήσουν για ένα διήμερο με τη Θεσσαλία να βρίσκεται μέσα στον χάρτη μιας τέτοιας πιθανότητας.

Η μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Νικολέτα Ζιακοπούλου, εφιστά την προσοχή των πολιτών στο κρίσιμο διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου όπου τα ύψη βροχής θα είναι μεγάλα και μάλιστα δεν αποκλείει πιθανώς και πλημμυρικά φαινόμενα κυρίως σε Θεσσαλία, Μακεδονία, Θράκη, βόρειο και ανατολικό Αιγαίο.

Την Παρασκευή, βάσει της πρόβλεψης, περιμένουμε πολλές βροχές και καταιγίδες κυρίως από το μεσημέρι και τα δυτικά, με πιο ισχυρά φαινόμενα από το βράδυ σε Θεσσαλία, Μακεδονία, Θράκη και βόρειο Αιγαίο. Οι άνεμοι έως 7 μποφόρ, η θερμοκρασία έως 23 βαθμούς.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή