Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μέτωπο Λαού: Οι δρόμοι και οι πλατείες ανήκουν στον λαό!

    Το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και ιδιαίτερα οι υπαίθριες συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις των πολιτών είναι δικαίωμα καταχτημένο με αγώνες και γι’ αυτό αναφαίρετο. Είναι βασικό δημοκρατικό και συνταγματικό δικαίωμα.

     Το δικαίωμα αυτό, δηλαδή ο λαός να συγκεντρώνεται, να συζητάει, να διαμαρτύρεται στους δρόμους ή τις πλατείες, εν στάσει ή εν κινήσει, το μίσησαν όλες οι αυταρχικές εξουσίες. Δικτάτορες, χούντες, αντιλαϊκά καθεστώτα το πολέμησαν και το περιόρισαν ή και το κατάργησαν, όταν μπορούσαν. Συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις λοιδορήθηκαν, συκοφαντήθηκαν, προβοκαρίστηκαν από ανίερες εξουσίες και τα όργανά τους ή τα ΜΜΕ που τους υπηρετούν.

    Πόλεμος, βία, συκοφαντία κατά του λαού. Όταν ενεργοποιείται, διαδηλώνει, διεκδικεί. Εκεί μας οδηγεί το κατάπτυστο αντιδημοκρατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο-τερατούργημα που θέλει η κυβέρνηση της Δεξιάς να ψηφίσει αυτές τις μέρες.

     Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ συμμετέχει και καλεί σε μαζική συμμετοχή τους πολίτες στη συγκέντρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 6 Ιούλη και ώρα 8.30 μ.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στα Τρίκαλα.

à ΚΑΤΩ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

à ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ, ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ!

à ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ!

à Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή