Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μέτωπο Λάού: Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών είναι υπόθεση όλου του Τρικαλινού Λαού

Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ, βασική συνιστώσα του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών στα Τρίκαλα, σε συνεδρίασή του με την παρουσία πολλών φίλων και μελών του, και μετά από διεξοδική συζήτηση μεταξύ τους, εκτίμησε και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:
 
– Τώρα πια το καταλαβαίνει όλος ο κόσμος. Τρέμουν το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών και τρομοκρατούν.
– Πίσω απ’ την άθλια κυβέρνηση βρίσκονται ενωμένοι οι τραπεζίτες, οι δανειστές, το μεγάλο κεφάλαιο, η Ε.Ε., τα ΜΜΕ. Η λεγόμενη κοινοβουλευτική αντιπολίτευση παίζει θέατρο. Είναι μαζί τους και θέλει τους πλειστηριασμούς.
– Ολόκληρο το μαύρο μπλοκ εξουσίας και συμφερόντων έχουν κοινό στόχο: να εκπληστηριάσουν και να αρπάξουν τη λαϊκή κατοικία και λαϊκή περιουσία. Το εφεύρημα για τους «στρατηγικούς κακοπληρωτές» είναι το άλλοθί τους για να υλοποιήσουν τον παραπάνω ανίερο στόχο τους.
– Βλέπουν ότι το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών μπορεί να μαζικοποιηθεί και να γιγαντωθεί από στιγμή σε στιγμή. Κι ακόμα χειρότερα γι’ αυτούς: ν’ αποτελέσει τη θρυαλλίδα μιας λαϊκής εξέγερσης που θα φέρει τα πάνω κάτω, ανατρέποντας ολόκληρο το μνημονιακό καθεστώς που 7 χρόνια τώρα επέβαλαν στην άμοιρη πατρίδα μας.
– Από την τρομοκρατική προπαγάνδα πέρασαν την περασμένη Τετάρτη στην Αθήνα στην τρομώδη καταστολή. Βία και ξύλο κατά δανειοληπτών και αγωνιστών. Οι δύο τακτικές (προπαγάνδα και καταστολή) θα εναλλάσσονται διαρκώς. Σκοπός ο ίδιος: να ξεγελάσουν, εκφοβίσουν, αδρανοποιήσουν τον κόσμο.
– Στα Τρίκαλα για 3,5 τώρα χρόνια (απ’ την άνοιξη του 2014) συνεχώς και αδιακόπως το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών αγωνίζεται σθεναρά και δεν επιτρέπει να γίνει κανένας πλειστηριασμός λαϊκής κατοικίας και λαϊκής περιουσίας. Οι επιτυχίες είναι πολλές. Σώσαμε μέχρι τώρα σπίτια, μαγαζιά, οικόπεδα, αγρούς. Είναι πολλοί οι ευεργετηθέντες απ’ το Κίνημα Τρικαλινοί συμπολίτες μας. Μπορούμε να μιλάμε με υπερηφάνεια για ένα ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΝΙΚΩΝ, σημαντικό κομμάτι στο πανελλήνιο Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών.
– Τούτο το θαυμαστό Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών στα Τρίκαλα κάποιοι ουδέποτε το χώνεψαν και το πολεμούν ποικιλότροπα. Πότε με τη σιωπή, πότε με τη σκόπιμη υποτίμηση και πότε με τη διαβολή.

Ο Τρικαλινός Λαός έχει γνώση κι αντίληψη. Το βαθύ κατεστημένο, μνημονιακό κι αντιλαϊκό μέχρι το μεδούλι του, θα σπάσει τα μούτρα του όσο θα συνεχίζει το ανίερο έργο του κόντρα στο Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών. Οι χιλιάδες Τρικαλινοί, που απειλούνται τα σπίτια και οι περιουσίες τους με εκποίηση, ελπίζουμε να έρθουν στα ειρηνοδικεία, στις συγκεντρώσεις και τους αγώνες για τη σωτηρία τους.

– Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ, μαζί με τις άλλες συλλογικότητες που μαζί αγωνιζόμαστε στο Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών, προτείνει ανοιχτά και δημόσια σ’ όλους να ορισθεί την ερχόμενη εβδομάδα (θα δούμε όλοι μαζί τη μέρα) Παντρικαλινή Συγκέντρωση για την ανασυγκρότηση του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών και τις άμεσες δράσεις αποτροπής τους.
ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ!
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή