Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μέτρα του Δήμου Καρδίτσας για προστασία των πολιτών από το ψύχος

Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας θα λειτουργήσουν θερμαινόμενες αίθουσες για την προστασία πολιτών από το ψύχος κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας. Ειδικότερα η Δημ. Αρχή με τις αρμόδιες υπηρεσίες της υπηρεσίας Πρόνοιας εκπόνησε σχέδιο δράσης προκειμένου να προστατευτούν άστεγοι από το δριμύ ψύχος που αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Οι θερμαινόμενες αίθουσες θα λειτουργήσουν στο κεντρικό ΚΑΠΗ επί της οδού Νικηταρά για όλο το 24ωρο. Σε κάθε περίπτωση στις αίθουσες που θα παραμείνουν ανοικτές θα εφαρμόζονται τα μέτρα προστασίας από τον covid 19.

Παρακαλούνται όσοι δημότες γνωρίζουν περιπτώσεις αστέγων ή ανθρώπων που χρήζουν βοήθειας και υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσουν πρόβλημα από την κακοκαιρία να επικοινωνούν με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πρόνοιας κ. Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο στο τηλ. 6945146226. Επίσης άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και χρειαστούν οποιαδήποτε βοήθεια μπορούν να επικοινωνούν με το υπηρεσιακό στέλεχος της Πρόνοιας κ. Μαρία Τσιαλκούτη στο τηλ. 2441354716 ή με την κ. Ευανθία Ντινοπούλου στο τηλ. 2441354718 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή