Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μετρούν στον Δήμο Πύλη τις ζημιές από την βροχόπτωση

Ζημιές σε δημόσιες και ιδιωτικές υποδομές, έρχονται στην επιφάνεια.
Επιβεβαιώνονται οι φόβοι για κόστος του Δήμου Πύλης από το πρόσφατο τριήμερο βροχοπτώσεων.
Τα καιρικά φαινόμενα του τελευταίου 3ημέρου όπως είχε καταγράψει το trikalanews.gr είχαν βαρύ τίμημα για τα ορεινά του Δήμου Πύλης.
Δρόμοι πλημμύρισαν και υποχώρησαν, ζημιές υπάρχουν σε γέφυρες και σε ιχθυοκαλλιέργεια λόγω κατολισθήσεων, ενώ η υποχώρηση των καιρικών φαινομένων δεν δημιούργησε την τελευταία στιγμή προβλήματα πλημμυρών στο Δημοτικό Διαμέρισμα Νεραϊδοχωρίου όπου κινήθηκε στα όρια της η κοίτη ρέματος  κάτω από την πλατεία του χωριού, στοιχείο που ενισχύει την άποψη περί αναγκαιότητας αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή.
Δρόμοι στο Δημοτικό Διαμέρισμα Γαρδικίου πλημμύρισαν γιατί βούλωσαν τα φρεάτια, όπως επίσης και στο Παλαιοχώρι στον δασικό δρόμο που οδηγεί προς το Αρματωλικό, ενώ στην Τζούρτζια κόπηκε ο δρόμος.
Οι πληγείσες περιοχές «χαρτογραφήθηκαν» από την Δημοτική Αρχή Πύλης και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων ενώ  μηχανήματα του Δήμου Πύλης και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, έχουν μεταβεί στις πληγείσες  περιοχές για την αντιμετώπιση των ζημιών.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή