Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μία ημέρα μετά η Ημέρα Ποδηλάτου στα Τρίκαλα – Χθες έλειπε ο Δήμαρχος

Ποδήλατο στα Τρίκαλα χωρίς …Παπαστεργίου δεν γίνεται.

Μετά από τα μαθήματα ποδηλάτου που προσέφερε χθες στους …ιθαγενείς Αθηναίους, που κυκλοφορούν ακόμη με τα …αυτοκίνητα, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, προσφέρει ΣΗΜΕΡΑ την ευκαιρία σε όλους τους Τρικαλινούς να τον ακολουθήσουν σε μία διαδρομή 13.033 μέτρων, τιμώντας έτσι την Ημέρα Ποδηλάτου, έστω και μία ημέρα μετά, στην πόλη που άλλαξε την κυκλοφοριακή της νοοτροπία, στα πλαίσια της …προσωπικής του προσπάθειας “Κάντο όπως ο Παπαστεργίου”.

Θεσμός τείνει να γίνει η μετάθεση ημερομηνιών για κάθε είδους εκδήλωση μετά την πανδημία. Έτσι μετά την μετάθεση της γιορτής του Αγίου Πνεύματος στην χώρα και ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, αποφάσισε να μεταθέσει την Ημέρα Ποδηλάτου για σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου.

Σήμερα κ. Παπαστεργίου θα συμμετέχει, εκτός απροόπτου, στην απογευματινή ποδηλατάδα στα Τρίκαλα, η αφετερία και ο τερματισμός της οποίας θα γίνει στο Δημαρχείο Τρικκαίων στις 19.30.

Αναλυτικά η διαδρομή θα είναι:
Δημαρχείο, Καποδιστρίου, Κοραή, Καλαμάτα, Καλαμπάκας, αναστροφή, επιστροφή στο κέντρο μέσω οδού Αμαλίας και Β. Τσιτσάνη, στροφή προς Διονυσίου και Ιακωβάκη και μέσω Μουσείου Τσιτσάνη, στην οδό Εθνικής Αντίστασης, Καρυές, νέα αναστροφή και μέσω της οδού Καρδίτσης, επιστροφή στο Δημαρχείο.

Η διαδρομή συμπεριλαμβάνει το μεγαλύτερο τμήμα των υπαρχόντων ποδηλατοδρόμων, αλλά και τμήμα του νέου, προς το πάρκο Αη Γιώργη, εκτός αυτού στην οδό Κονδύλη, που έχει κατασκευαστεί από άλλον Δήμαρχο.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή