Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μία κάλπη λιγότερη στα Τρίκαλα…

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές πάνε πίσω ένα χρόνο τις εκλογές των Επιμελητηρίων

Για τρίτη φορά αναβάλλονται οι εκλογές ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Επιμελητήριο Τρικάλων μετά από σχετική απόφαση η οποία έχει ήδη δημοσιευθεί σε ΦΕΚ. Το ίδιο βέβαια ισχύει για τα Επιμελητήρια όλης της χώρας.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr οι εκλογές εκτός απροόπτου, θα γίνουν τελικά από 15 Νοεμβρίου ως και 15 Δεκεμβρίου του 2024, όπως ορίζεται στον Ν. 5046/2023 και όχι τον τρέχοντα χρόνο.

Στην παρούσα φάση, φαίνεται ότι αφορμή για την αναβολή των εκλογών για έναν ολόκληρο χρόνο και την παράταση ισχύος που δόθηκε στα Διοικητικά Συμβούλια των Επιμελητηρίων, είναι ότι βρισκόμαστε σε διαδοχικές εκλογικές διαδικασίες αφού μετά τις εθνικές ακολουθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στις δε τελευταίες, πολλά μέλη των ΔΣ και επαγγελματίες, είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι οπότε δεν θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στη back to back κάλπη.

Στην περίπτωση των Τρικάλων βέβαια, είναι λίγο το κακό αφού ο πρόεδρος Βασίλης Γιαγιάκος, έχει καταφέρει μέχρι τώρα να περάσει σε άλλο επίπεδο την επιχειρηματική ατζέντα της περιοχής. Έργο που δύσκολα θα μπορέσει να αναλάβει άλλος.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή