Μια κίνηση ανθρωπιάς και αγάπης για τα παιδιά, από τη συγγραφέα Καλλιόπη Γιαννάκου

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του βιβλίου, η συγγραφέας Καλλιόπη Γιαννάκου, Συγγραφέας / Αισθητικός / Ειδική Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών, παρέδωσε στον Apatzis Theodoros Θοδωρή Απατζή, Εκπαιδευτή Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας/ Σκοποβολής της ΕΛ.ΑΣ και του ΙΔΑΦΚ, 30 βιβλία, από το νέο της διδακτικό παραμύθι για το περιβάλλον με τίτλο, «Ζίπ. Ένα αγόρι που γύρισε από το μέλλον».

Το συγκεκριμένο παιδικό παραμύθι, τελεί υπό την αιγίδα του ΙΔΑΦΚ, ενώ έχει εξασφαλίσει και την έγκριση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας. Τα βιβλία θα παραδοθούν στην πρόεδρο του Ινστιτούτου, προκειμένου να διανεμηθούν σε οικογένειες που χρήζουν βοήθειας και έχουν παιδιά που πηγαίνουν στο δημοτικό σχολείο, καθώς επίσης θα μοιραστούν και σε μέλη του Ινστιτούτου Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών, που έχουν μικρά παιδιά.

Η κίνηση αυτή, έγινε από τη συγγραφέα Πόπη Γιαννάκου, γιατί πιστεύει πως το βιβλίο στην κλασική του μορφή είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείται απ’ όλα τα παιδιά και να μην υπάρχει αποκλεισμός σε όσα δεν έχουν τη δυνατότητα οι γονείς τους να το αγοράσουν. Τα παιδιά πρέπει να έχουν επαφή με την κλασική έκδοση των βιβλίων και όχι μόνο μέσω διαδικτύου με τις ηλεκτρονικές τους μορφές.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή